«Πράσινη» ανάσα στο ντέρμπι

«Πράσινη» ανάσα στο ντέρμπι

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τονωτική ένεση ηθικού ήταν για τον Παναθηναϊκό η νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Εκτός από τη βαθιά βαθμολογική ανάσα που πήραν, οι «πράσινοι» έδειξαν ότι παραμένουν ανταγωνιστικοί στη διεκδίκηση του τίτλου (ύστερα από εννέα αγώνες έχουν κερδίσει, παρά τα τεράστια προβλήματά τους, ένα βαθμό περισσότερο από τον «τακτοποιημένο» Ολυμπιακό), ενώ εισέπραξαν περίπου 300.000 ευρώ από τα εισιτήρια, ποσό πολύ σημαντικό σε αυτή τη δύσκολη εποχή που βιώνουν. Το ζητούμενο είναι να αποκτήσουν και στα εκτός έδρας παιχνίδια το «μέταλλο» που δείχνουν στη Λεωφόρο, αρχής γενομένης από τον σαββατιάτικο αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Λούκας Βιγιαφάνες, πρωταγωνιστής και σκόρερ του ντέρμπι, θα είναι διαθέσιμος στην Τρίπολη, καθώς οι ενοχλήσεις που ένιωσε στην αριστερή ποδοκνημική δεν γεννούν μεγάλες ανησυχίες. Υποβλήθηκε χθες σε μαγνητική τομογραφία, που έδειξε ελαφριά αναζωπύρωση του οστικού οιδήματος στο σημείο που τον ταλαιπώρησε στη διάρκεια της προετοιμασίας, και κρίθηκε σκόπιμο να προπονηθεί πιο συντηρητικά τις επόμενες ημέρες ώστε να μην αντιμετωπίσει μεγαλύτερο πρόβλημα.

Αντιθέτως, όλα δείχνουν ότι ο Τσάβες θα μείνει ξανά εκτός πλάνων. Δεν έχει ξεπεράσει απολύτως τη θλάση και θα προφυλαχθεί για να εκμεταλλευθεί τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής για να επιστρέψει στο ντέρμπι με την ΑΕΚ.

• Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο Μαρίνος Ουζουνίδης λόγω έντονων πόνων στο στομάχι που του προκάλεσε το στρες του ντέρμπι. Νοσηλεύθηκε για ένα βράδυ και, αφού έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις, πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο Κορωπί.

• Ευχαριστήρια ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ για τη μοναδική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν μέσα σε πολιτισμένο πλαίσιο οι οπαδοί της ομάδας στο ντέρμπι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή