Εύκολα ο ΠΑΟΚ 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης

Εύκολα ο ΠΑΟΚ 2-0 τον Αστέρα Τρίπολης

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο απανωτά γκολ του Μαουρίτσιο σε διάστημα τριών λεπτών ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Αστέρα Τρίπολης και σκαρφάλωσε στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα, μειώνοντας τη διαφορά από τον πρωτοπόρο Ατρόμητο στον ένα βαθμό.

Αν και δεν εντυπωσίασε με την απόδοσή του, ο ΠΑΟΚ έπαιξε όσο… χρειαζόταν για να πετύχει μια επαγγελματική νίκη απέναντι σε έναν κακό Αστέρα, που έκανε αισθητή την παρουσία του μόλις μία φορά στο παιχνίδι στο 56΄, όταν νεοεισελθών ο Κυριακόπουλος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Ρέι.

Στο 34΄ και στο 37΄, όμως, ο Μαουρίτσιο είχε δώσει πρόωρο τέλος στο ματς. Αρχικά ύστερα από κακή απομάκρυνση του Τσουκαλά, ο Βραζιλιάνος έπιασε το σουτ στην κίνηση λίγο έξω από την περιοχή και έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Αθανασιάδη. Τρία λεπτά αργότερα, ο Βραζιλιάνος χαφ «χτύπησε» ξανά με ιδιαίτερα εντυπωσιακό τρόπο. Σε μια φάση που ξεκίνησε από τα πόδια του Ρέι και πέρασε από αρκετούς παίκτες του «Δικέφαλου του Βορρά», ο Βιεϊρίνια έστρωσε στον Μαουρίτσιο, ο οποίος με απευθείας σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό «Γ» της εστίας του Αστέρα.

ΠΑΟΚ: Ρέι, Μάτος, Βαρέλα, Σαμπράνο, Λέοβατς, Μαουρίτσιο, Τσίμιροτ, Ελ Καντουρί (81΄ Μπίσεσβαρ), Πέλκας (76΄ Μακ), Βιεϊρίνια (86΄ Τζάλμα Κάμπος), Πρίγιοβιτς.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡ.: Αθανασιάδης, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Σελίν, Κώτσιρας (73΄ Δουβίκας), Ιγκλέσιας, Τσουκαλάς (52΄ Καλτσάς), Μαδίντα (55΄ Κυριακόπουλος), Γιαννούλης, Τόνσο, Μανιάς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή