Είκοσι πέντε τόνοι τρόφιμα με το «Ολοι Μαζί Μπορούμε»

Είκοσι πέντε τόνοι τρόφιμα με το «Ολοι Μαζί Μπορούμε»

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Mε μεγάλη επιτυχία και τη συμμετοχή χιλιάδων αθλητών ολοκληρώθηκε την Κυριακή ο 5ος Αγώνας δρόμου «Ολοι Μαζί Μπορούμε», επιτυγχάνοντας τη συγκέντρωση 25 τόνων τροφίμων. Περισσότεροι από 1.200 πολίτες και δεκάδες εταιρείες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα να προσφέρουν και να τρέξουν για καλό σκοπό!

Η εκκίνηση δόθηκε στον Μαραθώνα λίγο μετά τις 9.00 το πρωί και οι συμμετέχοντες διένυσαν μια πανέμορφη διαδρομή μέσα στη φύση. Ολα τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα μετατραπούν σε τρόφιμα για τους φορείς που υποστηρίζει το «Ολοι Μαζί Μπορούμε».

Η δράση αυτή δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη συνεισφορά των εθελοντών του «Ολοι Μαζί Μπορούμε» που για ακόμα μία φορά έδωσαν το δυναμικότερο «παρών». Ο 5ος αγώνας δρόμου του «Ολοι Μαζί «Μπορούμε» έκοψε το νήμα του τερματισμού, με απόλυτη επιτυχία, και την υπόσχεση ότι σύντομα θα ακολουθήσουν και επόμενοι αγώνες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή