Τζανακόπουλος για e-εισιτήριο: «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τελειώσει η ταλαιπωρία»

Τζανακόπουλος για e-εισιτήριο: «Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τελειώσει η ταλαιπωρία»

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τελειώσει γρήγορα η ταλαιπωρία» για την έκδοση ηλεκτρονικών καρτών, ανέφερε μεταξύ άλλων απαντώντας σε ερωτήσεις κατά τη σημερινή ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός Εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος. 

Ερωτηθείς για το νέο ηλεκτρονικό εισητήριο και τις ουρές για την έκδοση προσωποποιημένης κάρτας ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είπε ότι η κυβέρνηση αποφάσισε να προχωρήσει στην έκδοση ηλεκτρονικού εισητηρίου για λόγους σχετίζονται και με την αντιμετώπιση διαφόρων κυκλωμάτων τα οποία είχαν οργανώσει τη διακίνηση πλαστών εισητηρίων, κάτι που προκαλούσε μεγάλα προβλήματα στους προϋπολογισμούς των εταιρειών των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και δημοσιονομικά προβλήματα στη χώρα. «Αναγνωρίζουμε το πραγματικό πρόβλημα» είπε ο κ. Τζανακόπουλος και υπενθύμισε ότι πρόθεση της κυβέρνησης ήταν η προσωποιημένη κάρτα να εκδίδεται μέσω διαδικτύου αλλά υπήρξε αντίρρηση από την Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, που ζήτησε αυτοπρόσωπη παρουσία των ενδιαφερομένων στα εκδοτήρια –και εκεί, πρόσθεσε, οφείλονται οι μεγάλες ουρές που παρατηρούνται.

«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας για να τελειώσει γρήγορα η ταλαιπωρία. Έχει δοθεί παράταση και μπορεί να δοθεί και νέα», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι «το επιβατικό κοινό δεν χρειάζεται να στέκεται στις ουρές για να βγάλει προσωποιημένη καρτα αλλά μπορεί να καταθέτει φάκελο στα εκδοτήρια και να αποστέλεται η κάρτα του ταχυδρομικώς». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή