Όλος ο κόσμος της μόδας στο launch party της συλλογής Erdem x H&M

Όλος ο κόσμος της μόδας στο launch party της συλλογής Erdem x H&M

1' 26" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης στολίστηκε με λουλούδια στα χρώματα του ροζ του λευκού και του μπλε. Οι τεράστιοι πολυέλαιοι άναψαν για να φωτίσουν το υπέροχο σκηνικό, η live performance του συγκροτήματος Leon by Athens έντυσε με μουσική τον χώρο που ήταν έτοιμος να υποδεχτεί τον κόσμο της μόδας που κατέφθασε γύρω στις 7 το βράδυ για να δει σε πρώτη παρουσίαση τη νέα συλλογή Erdem x H&M. Όλα αυτά συνέβησαν χθες στο κέντρο της Αθήνας, που χτυπούσε στους ρυθμούς της νέας συνεργασίας της διάσημης αλυσίδας της high street με ακόμα ένα διάσημο οίκο.

Fashion editors, bloggers, pop stars και κόσμος της καλλιτεχνικής σκηνής της χώρας, παρευρέθηκε στο μεγάλο fashion event ενώ αγαπημένα κορίτσια της μόδας, όπως η Τάμτα, η Αθηνά Οικονομάκου, η Ελένη Φουρέϊρα, η Χρυσιάννα Ανδριοπούλου, η Έβελυν Καζαντζόγλου, η Κατερίνα Παπουτσάκη ντύθηκαν με τα looks της συλλογής και πέρασαν φυσικά από το κόκκινο χαλί.

Γεμάτη αφηγήσεις, αναμνήσεις και ιστορίες, η Erdem x H&M είναι μια βαθιά προσωπική συλλογή που ανατρέχει στη νεαρή ηλικία του σχεδιαστή και στους κώδικες που έχουν καθορίσει το έργο του την τελευταία δεκαετία. Θέματά της είναι τα ρομαντικά φορέματα που έβλεπε στις αγγλικές ταινίες, το παλτό του πατέρα του που η μητέρα του έριχνε πάνω στους ώμους της ή το μοντέρνο στυλ της τηλεόρασης και των μουσικών βίντεο-κλιπ της δεκαετίας του '90. Για να δημιουργήσει τη συλλογή Erdem x H&M, φαντάστηκε την ονειρική απόδραση στην αγγλική ύπαιθρο, συνδυάζοντας τις τουαλέτες με την κομψή γραμμή και τη λειτουργικότητα με το δράμα, καθώς οι διαφορετικές γενιές και εμπειρίες ερμηνεύουν την γκαρνταρόμπα με βάση το προσωπικό στυλ του κάθε ατόμου. Κάθε κομμάτι έχει σχεδιαστεί ειδικά για την H&M και θα διατίθεται σε περίπου 220 καταστήματα παγκοσμίως, καθώς και στο hm.com από τις 2 Νοεμβρίου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή