Xειρουργήθηκε ο Μάνταλος, έρχεται η Μίλαν

Xειρουργήθηκε ο Μάνταλος, έρχεται η Μίλαν

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με επιτυχία  ολοκληρώθηκε χθες το απόγευμα η χειρουργική επέμβαση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού και έσω μηνίσκου, στην οποία υποβλήθηκε ο Πέτρος Μάνταλος από τον γιατρό της ΑΕΚ, Παντελή Νικολάου. Ο εκτιμώμενος χρόνος επιστροφής στα γήπεδα, προσδιορίζεται σε κάτι λιγότερο από έξι μήνες, πράγμα που σημαίνει πως ο αρχηγός της ΑΕΚ ουσιαστικά χάνει όλη τη σεζόν. Με το μήνυμα «σιδερένιος αρχηγέ», η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχήθηκε περαστικά στον διεθνή μέσο.

Στα αγωνιστικά, η ΑΕΚ προετοιμάζεται με αρκετά προβλήματα ενόψει του αυριανού αγώνα με τη Μίλαν για την τέταρτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ. Πέραν του Μάνταλου, ο Ούρος Τσόσιτς δεν υπολογίζεται, ενώ Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Παναγιώτης Κονέ, μολονότι προπονούνται κανονικά εδώ και περίπου μία εβδομάδα, είναι αδύνατον να μπορέσουν να βοηθήσουν για 90 λεπτά, ιδίως σε έναν τόσο απαιτητικό αγώνα. Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι δεδομένο πως θα παρατάξει την ίδια τριάδα άμυνας που χρησιμοποιήθηκε στο Μιλάνο, αποτελούμενη από τους Μπακάκη, Τζανετόπουλο και Βράνιες στην άμυνα, ενώ ο Ροντρίγκο Γκάλο θα επιστρέψει στη βασική σύνθεση της ΑΕΚ.

Βασικοί θα είναι και οι Σιμόες Γιόχανσον, ενώ οι σκέψεις του Μανόλο Χιμένεθ για την αντικατάσταση του Μάνταλου στο βασικό σχήμα θα οριστικοποιηθούν κατά τον καταρτισμό της ενδεκάδας. Είναι δεδομένο πως ο Μάνταλος αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο της ΑΕΚ και η άμεση προσαρμογή του Μανόλο Χιμένεθ στη νέα πραγματικότητα θα κρίνει και την πορεία της Ενωσης σε Ελλάδα και Ευρώπη. Σε ό,τι αφορά την προσέλευση του κόσμου για τον αγώνα με τη Μίλαν, είναι δεδομένο πως στο ΟΑΚΑ θα βρίσκονται περισσότεροι από 45.000 θεατές, ενώ από την κίνηση των εισιτηρίων σήμερα και αύριο, θα φανεί το αν ο κόσμος θα αγγίξει τις 50-55.000. Η Μίλαν αναμένεται στην Αθήνα σήμερα το απόγευμα.

• Ως προς το μείζον θέμα του γηπέδου, η «Δικέφαλος 1924» και η Eρασιτεχνική ΑΕΚ παρουσίασαν τη Δευτέρα στους δημότες και στη δημοτική αρχή του Δήμου Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας τα σχέδια για την υπογειοποίηση και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που θα συνδυαστούν με την κατασκευή του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Στην αίθουσα του πνευματικού κέντρου του Δήμου, ο υπεύθυνος κατασκευής της «Αγιά Σοφιάς» Δημήτρης Ανδριόπουλος και ο συγκοινωνιολόγος Κωνσταντίνος Ζέκος ανέλυσαν στους παρισταμένους με κάθε λεπτομέρεια την κυκλοφοριακή μελέτη που έχει εκπονηθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή