Λουντ στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό

Λουντ στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επίκεντρο τον Ρόμπιν Λουντ θα έχει στο προσεχές διάστημα ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού. Ο Φινλανδός μεσοεπιθετικός διανύει την καλύτερη φάση της καριέρας του και με δεδομένο ότι το συμβόλαιό του λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι, θα γίνει μια προσπάθεια να το επεκτείνει τουλάχιστον για ένα χρόνο, με απώτερο σκοπό να πωληθεί ώστε να επωφεληθούν οικονομικά οι «πράσινοι» και να μην τον χάσουν χωρίς αντίτιμο λίγους μήνες αργότερα.

Το βάρος της απόφασης είναι στον Λουντ. Από τον Γενάρη μπορεί να συμφωνήσει με όποια ομάδα επιλέξει για το καλοκαίρι, με πιο ευνοϊκούς όρους, ως ελεύθερος, για τον ίδιο. Εχει δεθεί όμως με τον Παναθηναϊκό και υπάρχει αισιοδοξία ότι ίσως δεχθεί να ανανεώσει για να επωφεληθεί και η ομάδα, με κάποιους όρους που θα του δίνουν μια ευελιξία εάν και εφόσον η μεταγραφή του απειληθεί με ναυάγιο λόγω αυξημένου κόστους. Το ραντεβού με τον εκπρόσωπό του θα γίνει την Παρασκευή και εκεί θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση, με ανοικτό και το σενάριο της πώλησής του τον Ιανουάριο, με πολύ πιο μικρό, όμως, οικονομικό αντάλλαγμα για τον Παναθηναϊκό. Πρόταση για τον Λουντ έχει κάνει η Σταντάρ Λιέγης η οποία δεν καλύπτει απόλυτα τις φιλοδοξίες του. Σε κάθε περίπτωση, εκτιμάται ότι εάν δεχθεί να ανανεώσει, μπορεί να φέρει στα ταμεία του Παναθηναϊκού περίπου 1,5 εκατ. ευρώ.

• Ατομικό έκαναν οι Βιγιαφάνες, Τσάβες και Τζανδάρης. Οι Μολίνς και Κουλιμπαλί ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή