Κορυφαίοι Σοβιετικοί αξιωματούχοι, εκπρόσωποι ξένων κυβερνήσεων και πολιτικών οργανισμών έχουν συγκεντρωθεί στο Κρεμλίνο, όπου θα ακούσουν την ομιλία του ηγέτη της Σοβιετικής Ένωσης, Mιχαήλ Γκορμπατσόφ, ο οποίος θα προβεί σε έναν απολογισμό για τα εβδομήντα χρόνια σοβιετικής εξουσίας, το 1987. (AP Photo/ Boris Yurchenko) 

O Αμερικανός πρόεδρος Λίντον Τζόνσον αφήνει ένα από τα δύο σκυλιά ράτσας Μπιγκλ που διαθέτει να πάρει λίγο αέρα από το παράθυρο του αυτοκινήτου που επιβαίνει, στο Τζόνσον Σίτι του Τέξας, το 1965. O Αμερικανός πρόεδρος είχε δύο Μπίγκλ ως κατοικίδια, τα οποία είχε ονομάσει Εκείνος και Εκείνη. (AP Photo)

Λίγο μετά την ορκωμοσία του, ο νέος Χιλιανός πρόεδρος Σαλβαντόρ Αλιέντε κουνάει ένα άσπρο μαντίλι από ένα μπαλκόνι της πρωθυπουργικής του οικίας, χαιρετώντας τον κόσμο, στο Σαντιάγο, το 1970. (AP Photo)

Ούγγροι επαναστάτες ανεμίζουν την ουγγρική σημαία, πάνω σε ένα σοβιετικό τανκ που κατέλαβαν στο κέντρο της Βουδαπέστης, μπροστά από τα κτίρια του κοινοβουλίου της χώρας, κατά τη διάρκεια της ουγγρικής επανάστασης, το 1956. (AP Photo)

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ