Αίτηση αποφυλάκισης με το… καλημέρα από Βίκυ Σταμάτη και Αρετή Τσοχατζοπούλου

Αίτηση αποφυλάκισης με το… καλημέρα από Βίκυ Σταμάτη και Αρετή Τσοχατζοπούλου

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αίτηση αποφυλάκισης, αμέσως μόλις πάτησαν το πόδι τους στις φυλακές Ελεώνα Θηβών, κατέθεσαν η Βίκυ Σταμάτη και η κόρη του πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, Αρετή Τσοχατζοπούλου, οι οποίες καταδικάστηκαν σε κάθειρξη 8 ετών για τις μίζες των εξοπλιστικών.

Οι δύο γυναίκες, οι οποίες έχουν εκτίσει μέρος της ποινής τους, όπως ήταν αναμενόμενο υπέβαλαν αίτηση για την υφ’ όρον απόλυσή τους, υποστηρίζοντας πως πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπονται για να αποφυλακιστούν με όρους. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανάλογη κίνηση πρόκειται να γίνει και από τον Άκη Τσοχαατζόπουλο ο οποίος το πρωί πέρασε την πόρτα των φυλακών Χαλκίδας.

Οι συνήγοροι του πρώην υπουργού προτίθενται να προχωρήσουν σε αίτηση για υφ' όρον απόλυση , αξιοποιώντας τις ευεργετικές διατάξεις που προβλέπονται στο νόμο Παρασκευόπουλο για υπέργηρους καταδίκους σε συνδυασμό μάλιστα με την επίκληση των σοβαρότατων προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο πρώην υπουργός.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή