Πέντε τραυματίες μετά από συμπλοκή οπαδών ΑΕΚ και Μίλαν στον ηλεκτρικό

Πέντε τραυματίες μετά από συμπλοκή οπαδών ΑΕΚ και Μίλαν στον ηλεκτρικό

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σοβαρά επεισόδια ανάμεσα σε οπαδούς της ΑΕΚ και της Μίλαν σημειωθήκαν λίγο μετά τις έξι το απόγευμα στον σταθμό του ΗΣΑΠ στα Πευκάκια, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πέντε οπαδών της Μίλαν, οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες των αρχών, Ελληνες αστυνομικοί και μέλη της ιταλικής αστυνομίας που συνόδευαν ομάδα από ογδόντα οπαδούς της Μίλαν τους συνέστησαν να πάνε στο Καλλιμάρμαρο ώστε να μεταφερθούν στο γήπεδο ΟΑΚΑ με μισθωμένα πούλμαν. Ωστόσο, οι οπαδοί της Μίλαν επιβιβάστηκαν στο σταθμό του ΗΣΑΠ στον Περισσό όπου και συνεπλάκησαν με οπαδούς της ΑΕΚ μέχρι τον σταθμό Πευκάκια.

Ο συρμός ακινητοποίηθηκε στα Πευκάκια λόγω των σοβαρών υλικών καταστροφών που προκλήθηκαν από τις άγριες συμπλοκές ανάμεσα στους οπαδούς των δυο ομάδων, ενώ διεκόπη για λίγη ώρα η κίνηση των συρμών, η οποία μάλιστα αποκαταστάθηκε λίγο πριν τις 19:00.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή