Flashback στην 3η Νοεμβρίου

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 3η Νοεμβρίου-1

Ο «άσχημος γόης» του γαλλικού κινηματογράφου, Ζαν Πολ Μπελμοντό, και η Ιταλίδα καλλονή Κλαούντια Καρντινάλε διασκεδάζουν σε ένα πάρτι της ιταλικής Ένωσης Ανταποκριτών Ξένου Τύπου, στη Ρώμη, το 1960.Το πάρτι έγινε με αφορμή την ιταλογαλλική ταινία «Ο δρόμος των κακόφημων σπιτιών» (La Viaccia), με τους παραγωγούς να παρουσιάζουν στον τύπο τους δύο αστέρες που πρωταγωνιστούν στην ταινία. (AP Photo/Mario Torrisi)

Flashback στην 3η Νοεμβρίου-2

Με πλήθος κόσμου να τον αποχαιρετά, ο «μαέστρος» του ιταλικού κινηματογράφου, Φεντερίκο Φελίνι, κατευθύνεται από τη Ρώμη στην τελευταία του κατοικία, στη γενέτειρα του στο Ριμινί, το 1993. Προτού αναχωρήσει για το τελευταίο του ταξίδι, προηγήθηκε τελετή στο περίφημο Στούντιο 5 της Τσινετσιτά, όπου ο περίφημος σκηνοθέτης είχε γυρίσει μεγάλο μέρος του κινηματογραφικού του έργου, στην οποία παρευρέθηκαν περίπου 70.000 άνθρωποι. (AP Photo/Roberto Mezzetti)

Flashback στην 3η Νοεμβρίου-3

Περιτριγυρισμένος από οργισμένους διαδηλωτές, ο απεσταλμένος του Βατικανού στην Τεχεράνη, ιερέας Κανιμπάλε Μπουγκνίνι, εισέρχεται στην πρεσβεία των Ηνωμένων Πολιτειών, για να επισκεφθεί τους ομήρους που κρατούνται στο εσωτερικό της, κατά τη διάρκεια της Ιρανικής Επανάστασης, το 1979. (AP Photo)

Flashback στην 3η Νοεμβρίου-4

O υποψήφιος Αμερικανός πρόεδρος Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος μαζι με τον επαγγελματία αθλητή του bodybuilding και ηθοποιό, Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ, κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης του πρώτου, στο Σικάγο Χάιτς του Ιλινόι, το 1988. (AP Photo/Charles Bennett)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή