Λεμονής: Τώρα πρωτάθλημα, ξεχνάμε την Μπαρτσελόνα

Λεμονής: Τώρα πρωτάθλημα, ξεχνάμε την Μπαρτσελόνα

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την αναγκαιότητα της νίκης στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Πλατανιά (ώρα έναρξης 15.00), υπογραμμίζει ο Τάκης Λεμονής στους ποδοσφαιριστές του. Με αφετηρία το ματς με την ομάδα των Χανιών και έως το τέλος του πρώτου γύρου, φιλοδοξεί η ομάδα του να κάνει έξι νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές, ώστε να αλλάξει προς όφελός της την εικόνα στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο έμπειρος τεχνικός θεωρεί πως θα είναι μεγάλο λάθος για τους παίκτες του να σταθούν στην εξαιρετική παρουσία τους στην αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα. Εκεί όπου αρίστευσαν στο αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού. Ξέρει πως οι απαιτήσεις του αγώνα με τον Πλατανιά θα είναι εντελώς διαφορετικές, καθώς ο αντίπαλός τους θα είναι εκείνος που θα επιχειρήσει να αμυνθεί μαζικά. Ετσι, θα πρέπει ο Ολυμπιακός να βρει λύσεις στο δημιουργικό σκέλος του παιχνιδιού και κυρίως στην ολοκλήρωση των φάσεων, ώστε να φθάσει στη νίκη. Η εξαιρετική παρουσία των Μποτία και Ταχτσίδη την Τρίτη το βράδυ, έχει ως αποτέλεσμα να διεκδικούν χρόνο στις επόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις των πρωταθλητών Ελλάδας.

• Με απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα τιμωρήθηκε ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κώστας Καραπαπάς από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας, για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη «Λεωφόρο Αλεξάνδρας», όπως αυτή καταγράφηκε από τον παρατηρητή στο φύλλο αγώνα. Παράλληλα, τιμωρήθηκε και με πρόστιμο 5.000 ευρώ. Σήμερα θα εκδικαστεί από το πειθαρχικό όργανο της διοργανώτριας αρχής η υπόθεση που αφορά το πανό των οπαδών των «Πειραιωτών» στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή