Ντέρμπι κορυφής μεταξύ Ολυμπιακού και ΝΟΒ

Ντέρμπι κορυφής μεταξύ Ολυμπιακού και ΝΟΒ

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με το ντέρμπι του Ολυμπιακού κόντρα στη Βουλιαγμένη ανοίγει σήμερα η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Α1 των ανδρών. Οι δύο κορυφαίες ομάδες του ελληνικού πόλο έχουν δώσει… ραντεβού στο κολυμβητήριο του Πειραιά, στις 16.00.

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και οι «μπέμπηδες» βρίσκονται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα, καθώς έχουν τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες. Και οι δύο προπονητές έχουν τα… απουσιολόγιά τους άδεια, ενώ οι προβλέψεις θέλουν ως φαβορί τους «Πειραιώτες». Με τους «ερυθρόλευκους» θα αγωνιστούν οι Πάβιτς, Μυλωνάκης, Δελακάς, Γεννηδουνιάς, Φουντούλης, Μπούσλιε, Δερβίσης, Γούνας, Μουρίκης, Ομπράντοβιτς, Γαλανόπουλος, Αργυρόπουλος, Πρέκας, Νικολαΐδης και Γαβαλάς. Στόχος της ομάδας του Βαγγέλη Βλάχου είναι να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα, που θα βοηθήσει ψυχολογικά τους πολίστες ενόψει της αναμέτρησης με την Ντιναμό για τη 2η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι υπόλοιπες αναμετρήσεις της 4ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν αύριο. Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχτεί τον Εθνικό (15.00) και την ίδια ώρα ο Υδραϊκός θα παίξει με τα Χανιά. Ο ΟΦΗ του Μάκη Βολτυράκη θα φιλοξενήσει τη Χίο (17.00) και στις 19.00 ο ΑΟ Π. Φαλήρου θα αντιμετωπίσει τον «γείτονα» Πανιώνιο. Η αυλαία της 4ης ημέρας της Α1 ανδρών θα πέσει με το παιχνίδι του Απόλλωνα με τη Γλυφάδα (19.30). Ο «νεοφώτιστος» αποτελεί, μέχρι τώρα, την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος, καθώς συγκατοικεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με τον Ολυμπιακό και τη Βουλιαγμένη.

Στην Α1 γυναικών θα ολοκληρωθεί αύριο ο α΄ γύρος της πρώτης φάσης. Η Βουλιαγμένη θα παίξει στον Λαιμό με τον Ολυμπιακό (16.00) και ο Εθνικός με τη Γλυφάδα (17.00). Οι «ερυθρόλευκες» και τα κορίτσια της Βουλιαγμένης έχουν από δύο νίκες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή