«Το ανομολόγητο μεγαλείο του Γιάννη Αντετοκούνμπο» – Ο Greek Freak στην πρώτη σελίδα των New York Times

«Το ανομολόγητο μεγαλείο του Γιάννη Αντετοκούνμπο» – Ο Greek Freak στην πρώτη σελίδα των New York Times

1' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με τίτλο «Το ανομολόγητο μεγαλείο του Γιάννη Αντετοκούνμπο», οι New York Times εκθειάζουν στην πρώτη σελίδα της ηλεκτρονικής τους έκδοσης τις επιδόσεις του Γιάννη στο σκοράρισμα.

«Το ανομολόγητο μεγαλείο του Γιάννη Αντετοκούνμπο» – Ο Greek Freak στην πρώτη σελίδα των New York Times-1

«Εξωγήινο»  χαρακτηρίζει από την πλευρά του, ο βετεράνος των Μιλγουόκι Μπάκς, Μαίκλ Ρεντ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, μιλώντας στους New York Times.

Ο Μάικλ Ρεντ, ένα από τα κάποτε «χρυσά συμβόλαια» των Μπακς, μιλώντας για τον Greek Freak δεν διστάζει να πει πως οι δυνατότητές του είναι μεγαλύτερες από τους προκατόχους του και σχολιάζει πως «όταν μάθει πραγματικά να παίζει τότε θα είναι ασταμάτητος».

«Δεν εχω ξαναδεί τίποτα τέτοιο ξανά. Κανείς μας δεν έχει δει.», σημειώνει ο παλαίμαχος των Μπακς.

«Τι ακριβώς είναι αυτός ο Αντετοκούνμπο» φαίνεται να απορεί ο δημοσιογράφος των New York Times και διερωτάται εάν είναι ένας εκκολαπτόμενος  Μάτζικ Τζόνσον ή ένας νέος ΛεΜπρον Τζέιμς

 

Κι αυτό είναι μόνο ένα δείγμα από τα εγκώμια που πλέκονται στον αμερικανό τύπο και τα «μπασκετικά πηγαδάκια» καθημερινά για τον Γιάνη Αντετοκούμπο.

Να σημειωθεί πως o Greek Freak αυτή τη στιγμή είναι πρώτος σκόρερ στο NBA , για τη φετινή σεζόν, με μέσο όρο 31,3 πόντους ανά παιχνίδι

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή