Καμμένος: «Σταματώ κάθε διαδικασία για τα F-16»

Καμμένος: «Σταματώ κάθε διαδικασία για τα F-16»

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόθεσή του να παγώσει τη διαδικασία συμφωνίας για την αναβάθμιση των F-16, μέχρι τη συνεδρίαση της Επιτροπής της Βουλής, κοινοποίησε μέσω διαδικτύου ο υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος, ως απάντηση σε αναφορά της κ. Ντόρας Μπακογιάννη για την επικείμενη συμφωνία της κυβέρνησης με τις ΗΠΑ για την αναβάθμιση των F-16.

Ειδικότερα η κ. Μπακογιάννη, σχολιάζοντας το θέμα στην εφημερίδα το Βήμα, είπε ότι «για τα F-16 κάτι σάπιο υπάρχει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας». 

Με αναρτησή του στο Twitter o κ. Καμμένος σημείωσε ότι σταματά κάθε διαδικασία για την αναβάθμιση των F16, ενώ καλεί την βουλευτή της ΝΔ να καταθέσει στην επιτροπή, παρουσία του Αμερικανού πρέσβη. 

«Αφού η Ντόρα βλέπει, κάτι σάπιο, στη διακρατική για τα F16 σταματώ κάθε διαδικασία έως καταθέσει στην επιτροπή με παρόντα τον Πρέσβη των ΗΠΑ», έγραψε στο Τwitter, ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, με αφορμή την αναφορά της πρώην υπουργού Ντόρας Μπακογιάννη για την επικείμενη συμφωνία της κυβέρνησης με τις ΗΠΑ για την αναβάθμιση των F-16.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή