Aυτά τα looks θα σας εμπνεύσουν για το αυριανό σας ντύσιμο στο γραφείο…

Aυτά τα looks θα σας εμπνεύσουν για το αυριανό σας ντύσιμο στο γραφείο…

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αφήστε τη νέα εβδομάδα να μπει με στυλ και πάρτε ιδέες για τα πιο άνετα και κομψά looks γραφείου. Με τις χαμηλές θερμοκρασίες να ψηφίζουν υπέρ του διαχρονικού παλτό και της cool γκαμπαρντίνας, οι επιλογές μας σε πανωφόρια είναι πολλές και σίγουρα έρχονται αναβαθμίσουν το υπόλοιπο σύνολο μας…

Τα παπούτσια που προτιμάμε για τις ώρες δουλειάς συνήθως κυμαίνονται σε διαφορετικές εκδοχές των λατρεμένων μας φλατ και της πρωτοποριακής εφόδου των χαμηλών "kitten heels". Μια τέλεια ιδέα είναι τα σύγχρονα μποτάκια σε στυλ κάλτσας με τετράγωνο ή τακούνι στιλέτο λίγων πόντων, που μπορούν να μεταμορφώσουν εντελώς έναν μίνιμαλ συνδυασμό από ψηλόμεσο παντελόνι και κλασσικό πουκάμισο.

Όσο τολμηρό και αν ακούγεται, το λεοπάρ και γενικώς το animal print στοιχείο είναι κάτι που μπορούμε πραγματικά να ευχαριστηθούμε σε ένα σύνολο γραφείου. Εντυπωσιακά, ζεστά παλτό, ιδιαίτερες τσάντες που θα χωρέσουν τα χαρτιά μας, αλλά και μοντέρνα αξεσουάρ όπως φουλάρια και κασκόλ σε αυτά τα μοτίβα, θα προσθέσουν χρώμα και άποψη στο καθημερινό μας ντύσιμο.

Και φυσικά, πριν φύγουμε από το σπίτι, ένα δυναμικό και γοητευτικό άρωμα που δύσκολα ξεχνιέται είναι το κλειδί για την ολοκλήρωση του look που θα κάνει τη διαφορά…

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή