ΜΕ ΤΗΝ «Κ»

Γαστρονόμος

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ανακαλύπτουµε τη µαγειρική µας παράδοση!

Στον Γαστρονόµο Νοεµβρίου:

Ζαγορίσια µαγειρική: Ο τόπος, οι άνθρωποι, τα προϊόντα, οι συνταγές.

All in one pot α λά ελληνικά: Λαχταριστά, χειµωνιάτικα φαγητά, οικογενειακά, της θαλπωρής, µε όλα τα υλικά σε ένα σκεύος.

Το ψητό της Κυριακής: Ενα ξεχωριστό γιορτινό τραπέζι µε επίκεντρο ένα ασυνήθιστο ροστ µπιφ. ∆ιά χειρός Χριστόφορου Πέσκια.

Τα µυστικά των σεφ: Χειροποίητη λακέρδα από τον Λευτέρη Λαζάρου, χοιρινό κυδωνάτο... αλλιώς από τον Σωτήρη Ευαγγέλου, φοκάτσια µε κάστανα από τον Αλέξανδρο Τσιοτίνη, σπιτική γκρανόλα από τον Αστέριο Κουστούδη.

Η µαγειρική της καθηµερινότητας:  Eνα πλήρες, χρηστικό, µηνιαίο συνταγολόγιο χωρισµένο σε ενότητες: λαδερά, κοτόπουλο, ψάρι, όσπρια, ζυµαρικά, κρέας.

Γλυκά µε ελαιόλαδο: Πρωτότυπα κέικ, µους, πίτες και µπισκότα από τον Στέλιο Παρλιάρο.


ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ