Ο Ραγκούσης για τα ψηφοδέλτια: «Δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλοι ύποπτοι»

Ο Ραγκούσης για τα ψηφοδέλτια: «Δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλοι ύποπτοι»

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πληροφορίες για εκτύπωση ψηφοδελτίων από υποψηφίους της Κεντροαριστεράς έφθασαν στην Ανεξάρτητη Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας, προκαλώντας την αντίδραση του επικεφαλής της Επιτροπής, Νίκου Αλιβιζάτου.

«Η Επιτροπή θέλει απλώς να υπενθυμίσει ότι, με ομόφωνη απόφαση που πήρε κατά τη συνεδρίασή της στις 18.10.2017, διατήρησε το δικαίωμα να εκτυπώσει μόνον η ίδια ψηφοδέλτια για τους 2 γύρους της εκλογής», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση που εξέδωσε η επιτροπή.

Ο Γιάννης Ραγκούσης, υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, σχολιάζοντας την ανακοίνωση, ζήτησε από την επιτροπή να «δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα που γνωρίζει ότι τύπωσαν ψηφοδέλτια».

«Δεν έχουμε τυπώσει ούτε ένα ψηφοδέλτιο. Ζητώ από την επιτροπή του κ. Ν. Αλιβιζάτου να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα αυτών που γνωρίζει ότι τύπωσαν ψηφοδέλτια, παραβιάζοντας τις αποφάσεις της. Δεν είναι δυνατόν να είμαστε όλοι ύποπτοι», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Ραγκούσης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή