Πάρε βαθιά ανάσα! Το νέο τρέϊλερ του Fifty Shades Freed είναι εδώ!

Πάρε βαθιά ανάσα! Το νέο τρέϊλερ του Fifty Shades Freed είναι εδώ!

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To νέο επίσημο trailer του Fifty Shades Freed δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Universal Pictures και είμαστε έτοιμοι για την επιστροφή της sexy κινηματογραφικής απόλαυσης, η οποία φαίνεται πως έρχεται με άγριες διαθέσεις!

Η Dakota Johnson και ο Jamie Dornan επιστρέφουν ως Christian Grey και Anastasia Steele, πλέον ως νεόνυμφοι πιστεύοντας πως έχουν αφήσει για τα καλά πίσω το παρελθόν τους. Ιδιωτικά αεροπλάνα, ταξίδια αστραπή το Σαββατοκύριακο, jetski και ονειρικές παραλίες κάνουν το πέρασμά τους απ’ το trailer. Όμως πριν καν να προλάβουν να μπουν σε αυτό το νέο στάδιο της κοινής ζωής τους, νέες απειλές έρχονται για να θέσουν σε κίνδυνο το "happy ending" τους. Ο Christian αγοράζει ένα νέο σπίτι για τους δυο τους και μια όμορφη ξανθιά είναι η αρχιτέκτονας, ενώ παράλληλα επιστρέφει ο επικίνδυνος Jack στην Αna, τα πράγματα περιπλέκονται!

Πάρε βαθιά ανάσα! Το νέο τρέϊλερ του Fifty Shades Freed είναι εδώ!-1

Το cast της ταινίας, σε σκηνοθεσία James Foley, απαρτίζεται από τους: Eric Johnson, Kim Basinger, Rita Ora, Luke Grimes, Victor Rasuk, Jennifer Ehle, Eloise Mumford, Max Martini, Callum Keith Rennie, Bruce Altman, Arielle Kebbel, Robinne Lee, Brant Daugherty και Marcia Gay Harden.

Το Fifty Shades Darker θα κάνει πρεμιέρα στη χώρα μας στις 8 Φεβρουαρίου 2018.

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr

 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή