Τα καλύτερα smokey eyes του φετινού χειμώνα

Τα καλύτερα smokey eyes του φετινού χειμώνα

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To έχουμε αγαπήσει πολύ, οι περισσότερες από εμάς έχουμε γίνει εξπέρ στην εφαρμογή του και είναι μια λύση με σίγουρη επιτυχία στις βραδινές μας εμφανίσεις. Αλλά τι εικόνα έχει τον φετινό χειμώνα το μοντέρνο smokey; Οι σχεδιαστές έστειλαν στην πασαρέλα τις δικές τους εκδοχές για σαγηνευτικά μάτια, που δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητα.

Στην Alberta Ferretti τo smokey αναβαθμίστηκε με ένα αποτύπωμα κόκκινης σκιάς στο κέντρο του ματιού και χρυσή μεταλλιζέ στην εσωτερική γωνία.

Τα καλύτερα smokey eyes του φετινού χειμώνα-1

 

Το μαύρο smokey που είδαμε στον Βalmain είχε δύο ανατροπές: Η μία είναι η χάλκινη σκιά στο κέντρο του κινητού βλεφάρου και το αρνητικό cat-eye που δημιουργήθηκε, σαν από στένσιλ.

Τα καλύτερα smokey eyes του φετινού χειμώνα-2

 

O Aaron de Mey στο show Chloe δημιούργησε κάτι που συνδύαζε το smokey με το cate eye, ενώνοντας τις δυο γραμμές του πάνω και κάτω βλεφάρου σε μια μύτη στην εξωτερική γωνία του.

Τα καλύτερα smokey eyes του φετινού χειμώνα-3

 

H έμπνευση του Tom Pecheaux στον Elie Saab ήταν το μπαλέτο Gisele, για να δημιουργήσει ένα έντονο, σκοτεινό αλλά παραμυθένιο smokey με μεταλλιζέ φινίρισμα.

Τα καλύτερα smokey eyes του φετινού χειμώνα-4

 

Ένα από τα look που δημιούργησε η Pat McGrath για τον Lanvin ήταν αυτό το δυνατό, χαλασμένο smokey με το λιωμένο μολύβι γύρω από το μάτι και τη μπλε, απλωμένη με τα δάχτυλα σκιά.

Τα καλύτερα smokey eyes του φετινού χειμώνα-5

 

Γκρι-καφέ σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και μέχρι τη μέση του κάτω και ελάχιστο χρώμα ακουμπισμένο με τα ακροδάχτυλα στα χείλη, ήταν το ανεπιτήδευτο μακιγιάζ που είδαμε στον Giorgio Armani.

Τα καλύτερα smokey eyes του φετινού χειμώνα-6

 

Διαβάστε περισσότερα στο  mustonline.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή