5 φρέσκοι τρόποι να φορέσεις φέτος το ζιβάγκο σου

5 φρέσκοι τρόποι να φορέσεις φέτος το ζιβάγκο σου

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το κομμάτι που ίσως πολλές από εμάς κάποτε θεωρούσαμε πως δεν κολακεύει καθόλου είναι πλέον ένα από τα ''κλασσικά''  του χειμώνα. Το ζιβάγκο όχι μόνο πρωταγωνιστεί στις επιλογές που έχουμε στη ντουλάπα μας, αλλά έχει μετατραπεί σε βασικό στοιχείο του layering που κάνουμε στα καθημερινά μας σύνολα.

Μέσα από αυστηρά πουκάμισα με φουσκωτά μανίκια, με τα νεγκλιζέ φορέματά μας ακόμα και κάτω από καλοκαιρινά κομμάτια, το ζιβάγκο μοιάζει ιδανικό για να αναδέιξουμε το στυλ μας.

Τα διάσημα κορίτσια της street μόδας μας δείχνουν πως και εμείς ακολουθούμε το παράδειγμά τους.

1.H fashion blogger, Pandora Sykes πρωτοτυπεί με ένα πορτοκαλί ζιβάγκο αντί για τα συνηθισμένα basic χρώματα του χειμώνα, μέσα από το ριγέ πουκάμισό της.

5 φρέσκοι τρόποι να φορέσεις φέτος το ζιβάγκο σου-1

2.Η Camille Charriere μας δείχνει πως ο τρόπος να δείχνουμε φινετσάτες όταν συνδυάζουμε το νεγκλιζέ φόρεμά μας με ένα ζιβάγκο είναι ένα μονόχρωμο σύνολο.

5 φρέσκοι τρόποι να φορέσεις φέτος το ζιβάγκο σου-2

3. Αν ανήκεις στα πιο τολμηρά κορίτσια της μόδας, όπως η Susie Lau, τότε μπορείς να αναμείξεις τα prints συνδυάζοντας ένα ριγέ ζιβάγκο με το φλοράλ φόρεμά σου.

5 φρέσκοι τρόποι να φορέσεις φέτος το ζιβάγκο σου-3

4. Επιστρετεύστε το ταλέντο σας στο color blocking και δημιουργήστε ένα σύνολο στα πιο έντονα χρώματα του χειμώνα φορώντας μέσα από το σύνολό σας ένα ζιβάγκο από μαλακό ύφασμα στην ίδια απόχρωση με το τοπ σας.

5 φρέσκοι τρόποι να φορέσεις φέτος το ζιβάγκο σου-4

5. Η επιστροφή του κοτλέ είναι γεγονός και μπορούμε να το διαπιστώσουμε ακόμα και από τα καταστήματα γρήγορης μόδας. Ένα κοτλέ pantsuit συνδυασμένο με ένα ζιβάγκο στο ίδιο χρώμα είναι ο ιδανικός συνδυασμός για να τιμήσετε την τάση.

5 φρέσκοι τρόποι να φορέσεις φέτος το ζιβάγκο σου-5

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή