Flashback στην 8η Nοεμβρίου

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στην 8η Nοεμβρίου-1

Ο Αμερικανός πρόεδρος Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι χαλαρώνει με έναν μικρό περίπατο με τη σύζυγο του, Τζάκι, και την κόρη τους, Καρολάιν, σε κάποια περιοχή της Μασαχουσέτης, την ημέρα των προεδρικών εκλογών που τον ανέδειξαν σε 35ο πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών, το 1960. (AP Photo)

Flashback στην 8η Nοεμβρίου-2

Δεκαπέντε χρόνια μετά το αποτυχημένο «Πραξικόπημα της Μπυραρίας» που επιχείρησε ο Αδόλφος Χίτλερ στο Μόναχο, ο καγκελάριος της Ναζιστικής Γερμανίας πραγματοποιεί εκδήλωση με αφορμή την επέτειο στη νότια γερμανική πόλη, τιμώντας τους βετεράνους του Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος, το 1938. (AP Photo)  

Flashback στην 8η Nοεμβρίου-3

Άνδρες των σωστικών υπηρεσιών ψάχνουν στα χαλάσματα της διάσημης ολλανδικής εκκλησίας του Λονδίνου, η οποία ισοπεδώθηκε από μία αεροπορική επιδρομή της ναζιστικής Λουφτβάφε, το 1940. (AP Photo)

Flashback στην 8η Nοεμβρίου-4

Ρουμάνοι οπαδοί του Εθνικοσοσιαλισμού παρελαύνουν στους δρόμους του Βουκουρεστίου, το 1936. Η συμπάθεια τους στη Ναζιστική Γερμανία και το όραμα της «Νέας Ευρώπης» που πρεσβεύει, δεν κρύβονται καθόλου, καθώς όλοι τους φέρουν στη μπλούζα τους τη σβάστικα. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή