Προπονητολογία μέσω social media στον ΠΑΟΚ

Προπονητολογία μέσω social media στον ΠΑΟΚ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το θέμα του προπονητή είναι το κυρίαρχο ζήτημα στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ. Ανθρωποι της ομάδας, κυρίως μέσω σχολίων τους σε ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, τοποθετούνται για την κατάσταση στον ΠΑΟΚ, ενώ ο υιός του Ιβάν Σαββίδη, Γιώργος, στηρίζει ανοικτά τον Ραζβάν Λουτσέσκου. Ο Γιώργος Σαββίδης παρέθεσε τα αποτελέσματα των προπονητών της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια στο ίδιο σημείο του πρωταθλήματος, καταλήγοντας στο σχόλιο ότι «ο Ραζβάν θα είναι μαζί μας ώς το τέλος». Καλύτερη επίδοση της τελευταίας τετραετίας ήταν του Χουμπ Στέφενς με 25 πόντους ύστερα από 10 αγωνιστικές (σ.σ. ο ΠΑΟΚ φέτος έχει 18). Ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος, σε προχθεσινό σχόλιό του, κάλεσε τον κόσμο της ομάδας να «μην παρασύρεται από τον λαϊκισμό», εκφράζοντας τη βεβαιότητα πως ο ΠΑΟΚ θα στεφθεί πρωταθλητής. Το κλίμα δεν είναι βεβαίως το καλύτερο στους φίλους της ομάδας. Κυρίαρχο συναίσθημα είναι ο εκνευρισμός για ακόμη μία ήττα σε ντέρμπι και κυρίως για τον τρόπο που αυτή ήρθε, αλλά και η παραδοχή πως το ρόστερ της ομάδας είναι υψηλού επιπέδου. Οι φίλαθλοι όμως δεν είναι εκείνοι που καλούνται να λάβουν αποφάσεις, αντίθετα παρακολουθούν και κρίνουν τις κινήσεις της εκάστοτε διοίκησης.

Οπως συμβαίνει πάντοτε σε τέτοιες περιπτώσεις, τα δημοσιεύματα διαδέχονται το ένα το άλλο, όσον αφορά την επόμενη –προπονητική– ημέρα των κυπελλούχων Ελλάδας. Σερβικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν πως ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον πρώην προπονητή του Πανιωνίου και νυν του Ερυθρού Αστέρα Βλάνταν Μιλόγεβιτς.

Η αίσθηση που υπάρχει αυτήν τη στιγμή είναι πως δεν τίθεται θέμα αλλαγής προπονητή, δεδομένης και της στήριξης Σαββίδη προς τον Λουτσέσκου. Ωστόσο, τα κρίσιμα παιχνίδια μετά την επανέναρξη του πρωταθλήματος ενδέχεται να πυροδοτήσουν άμεσες εξελίξεις. Το πρόγραμμα είναι δύσκολο, καθώς ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει κατά σειρά Ατρόμητο εντός, Πανιώνιο εκτός, Ξάνθη εκτός και Παναθηναϊκό εντός σε μια κρίσιμη τετράδα αγώνων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή