Μία από τα ίδια

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Χωρίς εκπλήξεις ολοκληρώθηκε το 1/3 του επαγγελματικού μας πρωταθλήματος ποδοσφαίρου. Ολα τα αποτελέσματα… φυσιολογικά. Ο ΠΑΟΚ, όπως και ο Παναθηναϊκός, γνώρισαν άλλη μία ήττα μακριά από τα γήπεδά τους. Η ΑΕΚ επικράτησε σ’ άλλο ένα ντέρμπι στην έδρα της. Ο Ολυμπιακός πήρε «εκδίκηση» από τον Πλατανιά και ο Ατρόμητος για άλλο ένα παιχνίδι κράτησε ανέπαφη την εστία του. Και για να μην έχουμε εξαίρεση στον κανόνα, το θέαμα, κυμάνθηκε για άλλη μία αγωνιστική σε μέτρια επίπεδα.

Το μόνο θετικό που θα μπορούσε να επισημανθεί έπειτα από τις πρώτες δέκα αγωνιστικές, είναι πως η κούρσα προς τον τίτλο, έχει ενδιαφέρον και δεν προκαλεί… χασμουρητό όπως η ρουτίνα των τελευταίων ετών. Αν μάλιστα ο Παναθηναϊκός, δεν έχανε έδαφος, τότε θα είχαμε έξι ομάδες, με διαφορά αναπνοής στην κορυφή.

Οσο γι’ αυτούς που αναδεικνύουν τον πρωταθλητή, από τον… Δεκέμβριο, θα πρέπει να μη βιάζονται. Ο ΠΑΟΚ με δύο βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ και έναν πάνω από τον Ολυμπιακό, τους περιμένει στον δεύτερο γύρο στη Θεσσαλονίκη. Η ομάδα του Χιμένεθ κατηφορίζει την επόμενη αγωνιστική στη Λεωφόρο και αυτή του Λουτσέσκου αναμένει τον Ατρόμητο στην Τούμπα. Ενώ ο άλλος της παρέας, Ολυμπιακός, θα υποδεχθεί τον Λεβαδειακό στο Νέο Φάληρο.

Η κούρσα έχει ακόμα πολύ δρόμο και οι «μεγάλοι» παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα. Επομένως, είναι κάτι περισσότερο από βέβαιο πως θα υπάρχουν συνεχώς αλλαγές στην σειρά των ομάδων στην κορυφή.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή