ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Μαρινάκης: «Θα αποδειχθεί η αθωότητά μου»

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, τοποθετήθηκε σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση διαφθοράς του ελληνικού ποδοσφαίρου και για την παραπομπή του σε δίκη, ενώ ανακοίνωσε την προσωρινή αποχώρησή του από τον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Με προσωπική του δήλωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα  της ομάδας, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ εξέφρασε τη βεβαιότητα του για πλήρη δικαίωση του στο άμεσο διάστημα.

«Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε ομόφωνα τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, απάτη, εκβίαση και ηθική αυτουργία σε έκρηξη, ως απολύτως αβάσιμες και απογύμνωσε, έτσι, όσους περίμεναν να γίνουν αποδεκτές αυτές οι κατηγορίες, για να ικανοποιήσουν τον φθόνο τους», ανέφερε αρχικά στη δήλωσή του ο Βαγγέλης Μαρινάκης και συνέχισε:

«Την αθωότητά μου και για τις υπόλοιπες κατηγορίες θα αναδείξει η διαδικασία που θα επακολουθήσει, δικαιώνοντάς με απολύτως, επικυρώνοντας την εκφρασμένη γνώμη του Προέδρου του Συμβουλίου».

Τέλος, όπως είπε, πρότεινε στο Δ.Σ. της ΠΑΕ να αναλάβει προσωρινά την προεδρία της ΠΑΕ ο Δήμαρχος Πειραιά και Αντιπρόεδρος της ομάδας, κ. Γιάννης Μώραλης.

 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ