Στον Μώραλη τα ηνία της ΠΑΕ Ολυμπιακός

Στον Μώραλη τα ηνία της ΠΑΕ Ολυμπιακός

1' 52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την ικανοποίησή του για την ομόφωνη απόρριψη των κατηγοριών για εγκληματική οργάνωση, απάτη, εκβίαση και ηθική αυτουργία σε έκρηξη ως απολύτως αβάσιμες, εξέφρασε χθες ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά τη γνωστοποίηση του περιεχομένου του βουλεύματος. Ανάμεσα σε άλλα, τόνισε πως απογυμνώθηκαν όσοι περίμεναν να γίνουν αποδεκτές αυτές οι κατηγορίες, εκφράζοντας τη βεβαιότητά του πως την αθωότητά του για τις υπόλοιπες κατηγορίες θα αναδείξει η διαδικασία που θα επακολουθήσει. Διευκρίνισε δε πως μέχρι να ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα προτείνει στο διοικητικό συμβούλιο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ, ο δήμαρχος Πειραιά και αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων», Γιάννης Μώραλης.

Η δήλωση Μαρινάκη

«Το Συμβούλιο Εφετών απέρριψε ομόφωνα τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση, απάτη, εκβίαση και ηθική αυτουργία σε έκρηξη, ως απολύτως αβάσιμες και απογύμνωσε, έτσι, όσους περίμεναν να γίνουν αποδεκτές αυτές οι κατηγορίες, για να ικανοποιήσουν τον φθόνο τους.

Την αθωότητά μου και για τις υπόλοιπες κατηγορίες θα αναδείξει η διαδικασία που θα επακολουθήσει, δικαιώνοντάς με απολύτως, επικυρώνοντας την εκφρασμένη γνώμη του προέδρου του Συμβουλίου.

Μέχρι το τέλος αυτής της διαδικασίας και για τους λίγους μήνες που απομένουν για την πλήρη δικαίωσή μου, προτείνω στο διοικητικό συμβούλιο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ο δήμαρχος Πειραιά και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός κ. Γιάννης Μώραλης», τόνισε ο κ. Μαρινάκης.

Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Πειραιά με γραπτή του δήλωση ανέφερε πως επιθυμεί να στηρίξει την εύρυθμη λειτουργία του Ολυμπιακού για τους λίγους μήνες που απαιτούνται μέχρι να δικαιωθεί, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, ο φυσικός ηγέτης των «ερυθρόλευκων»: «Ως δήμαρχος Πειραιά αναλαμβάνω την ιστορική ευθύνη που μου αναλογεί απέναντι στον σύλλογο της πόλης μας και στα εκατομμύρια των φιλάθλων μας. Ολοι οι Ολυμπιακοί απέναντι στην επίθεση που δέχεται η ομάδα μας είμαστε παρόντες και ενωμένοι σαν μια γροθιά», υπογράμμισε ο Γιάννης Μώραλης.

Από την πλευρά του, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός με γραπτή δήλωση έκανε λόγο για μια δίκη εντυπώσεων και έστειλε μήνυμα προς τον κόσμο της ομάδας του Περιστερίου πως θα συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή: «Συρόμαστε σε μια δίκη εντυπώσεων. Κανένα έωλο, αστήριχτο, αβάσιμο κατηγορητήριο δεν θα μου απαγορεύσει να βρίσκομαι στον χώρο που λατρεύω, που τον υπηρέτησα από όλες του τις βαθμίδες (ποδοσφαιριστής-παράγοντας). Να είναι σίγουρος ο κόσμος του Ατρόμητου ότι θα βρίσκομαι πάντα στην πρώτη γραμμή για να υπερασπίζομαι τα συμφέροντα της ομάδας μου».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή