H Victoria σχεδιάζει για την Reebok και φωτογραφίζεται για την Vogue με… πιτζάμες!

H Victoria σχεδιάζει για την Reebok και φωτογραφίζεται για την Vogue με… πιτζάμες!

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η είδηση ''έσκασε'' χθες βράδυ με μια φωτογραφία που δημοσίευσε η ίδια στον λογαριασμό της. Η Victoria Beckham συνεργάζεται με την Reebok, με το διάσημο αθλητικό brand να ''επενδύει'' σε ακόμα ένα μεγάλο όνομα της μόδας μετά από τη συλλογή του με την Gigi Hadid που το έφερε ξανά στο προσκήνιο.

Όσο για την ίδια, μετά την πολυπόθητη συνεργασία ομορφιάς με την Estée Lauder, η διάσημη περσόνα της μόδας, υπογράφει ακόμα μια μεγάλη συλλογή. Άλλωστε η στροφή της προς το athleisure τις τελευταίες σεζόν είναι ολοφάνερη και στις προσωπικές της συλλογές και όπως σημειώνει η ίδια στην επίσημη δήλωσή της ''Η πρόκληση να τοποθετήσω τα αθλητικά ρούχα σε ένα fashion πλαίσιο είναι κάτι που ήθελα πάντα''. Το μόνο σίγουρο πάντως είναι πως το sportswear μέσα από την δική της posh οπτική θα είναι σίγουρα ενδιαφέρον και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα κομμάτια θα γίνουν ανάρπαστα ανάμεσα στα κορίτσια της μόδας σε χρόνο dt.

Την ίδια στιγμή η Lady V φωτογραφίζεται με τις καρό ροζ πιτζάμες της στο νέο τεύχος της βρετανικής Vogue και καθιερώνει την θέση της ως μια από τις πιο επιδραστικές προσωπικότητες στην μόδα.

H Victoria σχεδιάζει για την Reebok και φωτογραφίζεται για την Vogue με… πιτζάμες!-1

 

Διαβάστε περισσότερα στο mustonline.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή