Ντ. Μπακογιάννη: «Υβρις» η έξοδος Κουφοντίνα από τη φυλακή

Ντ. Μπακογιάννη: «Υβρις» η έξοδος Κουφοντίνα από τη φυλακή

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είναι ύβρις αυτό που είδα πριν από λίγο» δήλωσε η κ. Ντόρα Μπακογιάννη απαντώντας στις δηλώσεις της Ιωάννας Κούρτοβικ, συνηγόρου του Δημήτρη Κουφοντίνα, λίγο μετά την έξοδό του από τις φυλακές του Κορυδαλλού. Η κ. Κούρτοβικ υποστήριξε, μεταξύ άλλων, ότι όσοι διαμαρτύρονται για την 48ωρη άδεια που δόθηκε στο κορυφαίο στέλεχος της «17 Νοέμβρη», «ασχημονούν και παρεμβαίνουν στη δικαιοσύνη».

«Ηταν η ίδια η σύνθεση του Συμβουλίου των φυλακών που είχε απορρίψει τις μέχρι τώρα αιτήσεις του Κουφοντίνα, αλλά τελευταία είχε αλλάξει ο αρμόδιος εισαγγελέας», υπογράμμισε η κ. Μπακογιάννη μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ενώ τόνισε ότι «η 48ωρη άδεια Κουφοντίνα είναι μια πράξη συμβολική γιατί η κυβέρνηση ήθελε ένα άλλοθι αριστεροσύνης».

«Ας έβγαινε να πει αυτό που λέμε και εμείς, ότι κακώς αποφυλακίζεται ο Κουφοντίνας αλλά δεν το έκανε», πρόσθεσε.

Νωρίτερα, η Αλεξία Μπακογιάννη μιλώντας στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό έκανε λόγο για «περιρρέουσα ατμόσφαιρα ανοχής», τονίζοντας πως «δικαιώματα δεν έχει μόνο ο Κουφοντίνας, έχω και εγώ, η μάνα του Αξαρλιάν». «Βγάζουμε έξω» έναν άνθρωπο που «δεν μετάνιωσε ποτέ» και «που έχει κάθε διάθεση» να πράξει τα ίδια, είπε μεταξύ άλλων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή