Flashback στη 10η Νοεμβρίου

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
Flashback στη 10η Νοεμβρίου-1

Ξυρισμένος και κουρεμένος, ο διαβόητος κατά συρροήν δολοφόνος και αρχηγός του κοινοβίου με την ονομασία «Οικογένεια Μάνσον», Τσαρλς Μάνσον, προσέρχεται στο δικαστήριο του Λος Άντζελες κατά τη διάρκεια της δίκης για τη δολοφονία της διάσημης ηθοποιού Σάρον Τέιτ, το 1970. (AP Photo)

Flashback στη 10η Νοεμβρίου-2

Κατά τις πρώτες μέρες της δόξας τους, τα περίφημα «Σκαθάρια» από το Λίβερπουλ, Τζον, Πολ, Τζόρτζ και Ρίνγκο, καταφέρνουν να εισέλθουν στον ιππόδρομο του Μπερμινγχάμ χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, το 1963. Το μόνο που χρειάστηκε ήταν απλώς να φορέσουν αστυνομικές στολές. (AP Photo)

Flashback στη 10η Νοεμβρίου-3

Oι πολίτες του Παρισιού προσπαθούν εναγωνίως να ενημερωθούν σχετικά με τον θάνατο του πρώην Γάλλου προέδρου και εμπνευστή της Πέμπτης Γαλλικής Δημοκρατίας, Σαρλ ντε Γκόλ, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το προηγούμενο βράδυ, το 1970. (AP Photo) 

Flashback στη 10η Νοεμβρίου-4

Ο διάσημος πυγμάχος Ρόκι Μαρτσιάνο, ο μοναδικός πρωταθλητής βαρέων βαρών στην ιστορία της πυγμαχίας που τελείωσε την καριέρα του αήττητος, δέχεται το καλωσόρισμα των γονιών του στο δημοτικό αεροδρόμιο του Μπρόκτον της Μασαχουσέτης, στην πρώτη του επίσκεψη στο σπίτι του, μετά τη νίκη του επί του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή Τζο Λιούις. (AP Photo)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή