Κροατία – Ελλάδα: Οι πιθανές ενδεκάδες στο κατάμεστο «Μάξιμιρ»

Κροατία – Ελλάδα: Οι πιθανές ενδεκάδες στο κατάμεστο «Μάξιμιρ»

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το ποδοσφαιρικό θερμόμετρο ανεβαίνει καθώς πλησιάζει η ώρα του πρώτου αγώνα μπαράζ, με φόντο την πρόκριση στο μουντιάλ της Ρωσίας, ανάμεσα στην Κροατία και την Εθνική μας ομάδα.

Οι ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας ομάδας μαζί με το τεχνικό επιτελείο βρήκαν σήμερα λίγες ώρες για χαλάρωση πριν τη σέντρα στις 21:45 και περιηγήθηκαν στους δρόμους του Ζάγκρεμπ, προκειμένου να πέσουν οι σφυγμοί και να είναι έτοιμοι για την κρίσιμη αναμέτρηση.

Περιμένουν «sold out» οι Κροάτες

Όπως ενημέρωσε η κροατική Ομοσπονδία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο twitter, έχουν φύγει περισσότερα από 30 χιλιάδες εισιτήρια (30.400).

Στις επόμενες ώρες που απομένουν μέχρι την έναρξη του πρώτου παιχνιδιού, αναμένεται να «εξαφανιστούν» και τα περίπου 4500 χιλιάδες εισιτήρια που έχουν απομείνει.

 

 

Οι πιθανές ενδεκάδες

Σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ που έχουν δει το φως της δημοσιότητας πριν τον αγώνα,  ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος θα είναι στην αρχική ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Μίκαελ Σκίμπε, ενώ στον αντίποδα, ο φορ της Γιουβέντους, Μάριο Μάντζουκιτς που είχε ενοχλήσεις μέχρι και χθες, θα βρίσκεται από την αρχή στον αγωνιστικό χώρο.

Η πιθανή ενδεκάδα της Εθνικής είναι: Καρνέζης, Σωκράτης, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Ρέτσος, Τζιόλης, Σάμαρης (ή Ταχτσίδης), Ζέκα, Σταφυλίδης, Φορτούνης και Μήτρογλου.

Οι Κροάτες αναμένεται να ξεκινήσουν με τους: Σούμπασιτς, Βρσάλικο, Λόβρεν, Μίτροβιτς, Βίντα, Ράκιτιτς, Μπρόζοβιτς, Μόντριτς, Πέρισιτς, Κράμαριτς και Μάντζουκιτς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή