Καταγγελιών συνέχεια για σεξουαλική παρενόχληση

Καταγγελιών συνέχεια για σεξουαλική παρενόχληση

1' 45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πρεμιέρα της ταινίας του Αμερικανού κωμικού Λούις Σι Κέι ματαιώθηκε λίγες ώρες πριν από την προβολή της, καθώς πέντε γυναίκες τον κατηγόρησαν για σεξουαλική παρενόχληση. Tέσσερις από τις γυναίκες δήλωσαν στην εφημερίδα New York Times ότι ο ηθοποιός είχε αυνανιστεί μπροστά τους κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας τους και η πέμπτη δήλωσε ότι της ζήτησε να προχωρήσουν σε κάτι ανάλογο. Οι τέσσερις κωμικοί, Ντάνα Μιν Γκούντμαν, Τζούλια Βολόφ, Ρεμπέκα Κόρι και Αμπι Σάχνερ, και η πέμπτη γυναίκα, η οποία προτίμησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, αναφέρθηκαν στην εμπειρία τους σε εκτενές άρθρο στην εφημερίδα.

Η Γκούντμαν και η Βολόφ ανέφεραν ότι ο Λούις Σι Κέι γδύθηκε και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά τους, αφού προηγουμένως τις είχε προσκαλέσει στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του στο Αμερικανικό Φεστιβάλ Κωμικών Τεχνών που πραγματοποιήθηκε στο Ασπεν του Κολοράντο το 2002. Η Κόρι τόνισε στην εφημερίδα ότι ο κωμικός ηθοποιός ήταν γκεστ σταρ στο πιλοτικό πρόγραμμα μιας τηλεοπτικής σειράς το 2005, όταν την προσκάλεσε να πάει στο καμαρίνι του και να τον παρακολουθήσει να κάνει μια σεξουαλική πράξη στον εαυτό του. Η γυναίκα τον απώθησε και του θύμισε ότι είχε μία κόρη και έγκυο γυναίκα.

Η Σάχνερ είπε ότι τηλεφώνησε στον ηθοποιό το 2003 προκειμένου να τον καλέσει σε κάποια εκπομπή της και ανακάλυψε ότι αυτός αυνανιζόταν ενώ της μιλούσε στο τηλέφωνο. «Ενιωσα μεγάλη ντροπή», είπε στους New York Τimes. Η πέμπτη γυναίκα, η οποία δεν θέλησε να κάνει γνωστό το όνομά της, δήλωσε στην εφημερίδα ότι είχε βιώσει παρόμοια επεισόδια με τον διάσημο ηθοποιό στα τέλη της δεκαετίας του 1990 ενώ εργαζόταν στην παραγωγή του «The Chris Rock Show». Ο Λούις Σι Κέι, που υπήρξε συγγραφέας και παραγωγός της εκπομπής, της είχε ζητήσει να τον παρακολουθεί κατά τη διάρκεια μιας σεξουαλικής πράξης.

Κι ενώ το σκάνδαλο με τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις δεν λέει να καταλαγιάσει, η ηθοποιός Πόρσια ντε Ρόσι κατήγγειλε ότι παρενοχλήθηκε σεξουαλικά από τον Στίβεν Σιγκάλ, όταν αυτός ξεκούμπωσε το παντελόνι του μπροστά της κατά τη διάρκεια οντισιόν για ταινία του. Την περασμένη εβδομάδα και η ηθοποιός Τζουλιάνα Μάργκουλις είχε κατηγορήσει τον Σιγκάλ για σεξουαλική παρενόχληση. Συνολικά τον ηθοποιό έχουν καταγγείλει επτά γυναίκες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή