50.000 δρομείς έδειξαν τον Δρόμο στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

50.000 δρομείς έδειξαν τον Δρόμο στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

1' 31" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο
  • Πρώτος Έλληνας μαραθωνοδρόμος ο πρεσβευτής της WIND Running Team, Κώστας Γκελαούζος
  • Δεύτερη Ελληνίδα η αθλήτρια της WIND Running Team και πρωταθλήτρια ορεινών αγώνων Γλυκερία Τζιατζιά
  • 1500 μέλη της ομάδας έτρεξαν για το «Μαζί για το Παιδί»

Στο «Μαζί για το Παιδί» αφιέρωσε τη μεγάλη νίκη του ο πρώτος Έλληνας μαραθωνοδρόμος της φετινής διοργάνωσης, Κώστας Γκελαούζος. Ο πρωταθλητής δρομέας και μέλος της WIND Running Team, τερμάτισε την κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου της Αθήνας, με χρόνο 02:27:21 και αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην καριέρα του πρωταθλητής Ελλάδας.

50.000 δρομείς έδειξαν τον Δρόμο στον 35ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας-1

Παράλληλα, η Γλυκερία Τζιατζιά, που άφησε για λίγο τους ορεινούς αγώνες, έδειξε ότι είναι μεγάλη αθλήτρια και στους αγώνες πόλης, κατακτώντας τη 2η θέση στα 42 χλμ. στις γυναίκες με 02:51:14. Οι διακρίσεις των αθλητών της WIND Running Team συμπληρώθηκαν από τη 2η θέση που κατέκτησε ο Μάρκος Γκούρλιας στα 5 χλμ. ανδρών με 15:19, την Κωνσταντίνα Γιανναπούλου που τερμάτισε 1η ελληνίδα στα 5 χλμ με 17:24 και την Αναστασία Καρακατσάνη που τερμάτισε 2η Ελληνίδα στον αγώνα 10 χλμ. με χρόνο 36:47.

Ο 35ος Αυθεντικός Μαραθώνιος σημείωσε πρωτοφανή συμμετοχή, ξεπερνώντας τις 50.000 συμμετοχές δρομέων από όλο τον κόσμο. Η ομάδα της WIND έδωσε το παρόν για 7η συνεχή χρονιά, τρέχοντας όπως πάντα για καλό σκοπό. Φέτος στήριξε το σπουδαίο φιλανθρωπικό πρόγραμμα «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι», της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Την κοινωνική αυτή πρωτοβουλία στήριξαν με τη συμμετοχή τους ως Πρεσβευτές στη WIND Running Team, δημοφιλή πρόσωπα: οι Σάρα Εσκενάζυ, Όλγα Φαρμάκη, Ρένος Ρώτας, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Νικολέττα Ράλλη, Στέφανος Κωνσταντινίδης, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Ivan Svytailo, Τζούλια Νόβα, Μαρία Φραγκάκη, Μαρία Νικόλτσιου, Βίκυ Χαντζή και Νίκη Κάρτσωνα έστειλαν το δικό τους μήνυμα αλληλεγγύης.

Η WIND ως επίσημος χορηγός των αγώνων 5 & 10 χλμ. για 7η συνεχόμενη χρονιά έδωσε στους πελάτες της τη δυνατότητα να μοιραστούν τις καλύτερες στιγμές τους από την ιστορική διοργάνωση προσφέροντας δωρεάν Facebook για όλη την ημέρα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή