Συνεδρίαση ΔΗΜΑΡ για το αποτέλεσμα

Συνεδρίαση ΔΗΜΑΡ για το αποτέλεσμα

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αύριο θα συνεδριάσει η Εκτελεστική Επιτροπή της ΔΗΜΑΡ για να εκτιμήσει τα δεδομένα που διαμορφώνονται μετά τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των εκλογών για την ανάδειξη ηγεσίας του νέου προοδευτικού φορέα.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος δήλωσε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη (News 24/7) ότι το αποτέλεσμα ήταν καθαρή νίκη με διαφορά της κ. Γεννηματά. «Οι δυο υποψήφιοι που θα αναμετρηθούν στον δεύτερο γύρο για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς προέρχονται από το ΠΑΣΟΚ, αλλά η ουσία είναι ότι χθες υπήρχε μαζική συμμετοχή, 210.000 ψηφοφόροι δεν είναι λίγοι», τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος.

«Όσοι συμμετείχαν στις χθεσινές εκλογές είναι συνιδρυτές του νέου φορέα και θα έχουν λόγο» ανέφερε και πρόσθεσε ότι ο νέος φορέας πρέπει να ανατρέψει τους συσχετισμούς. «Αυτό σημαίνει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν πρέπει να είναι ο κυρίαρχος στον χώρο και ταυτόχρονα η ΝΔ να μην εξασφαλίσει αυτοδυναμία» είπε χαρακτηριστικά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή