Συλλυπητήρια μηνύματα από τον πολιτικό κόσμο για τον θάνατο του Γιάννη Καψή

Συλλυπητήρια μηνύματα από τον πολιτικό κόσμο για τον θάνατο του Γιάννη Καψή

1' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα θερμά του συλλυπητήρια εξέφρασε τηλεφωνικώς στη συζύγο του αείμνηστου Γιάννη Καψή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπιος Παυλόπουλος.

Τη λύπη του για τον θάνατο του Γιάννη Καψή, εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και μέλος της κυβέρνησης του Ανδρέα Παπανδρέου, ο Γ. Καψής αγωνίστηκε για τα δημοκρατικά ιδεώδη, για τα οποία και διώχτηκε από το καθεστώς της χούντας. Η σταδιοδρομία του στο χώρο της δημοσιογραφίας περιλαμβάνει πολλές και σημαντικές επιτυχίες που τον καθιέρωσαν ως μία από τις πιο εξέχουσες μορφές της γενιάς της στον χώρο των ΜΜΕ», αναφέρει ΣΥΡΙΖΑ στην ανακοίνωσή του και απευθύνει θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Στο ήθος και την τόλμη του, αναφέρθηκε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία. Οπως επισημαίνει η κεντροδεξιά παράταξη «Ο Γιάννης Καψής σε όλη τη διαδρομή του πορεύθηκε με συνέπεια, ήθος και τόλμη και άφησε το στίγμα του στο δημοσιογραφικό στίβο και την πολιτική ζωή του τόπου. Στην οικογένειά του και τους οικείους του εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια».

Σε ανακοίνωσή του το Ποτάμι εκφράζει τα συλληπητήρια του στην οικογένεια του Γιάννη Καψή και αναφέρει πως «O Γιάννης Καψής ήταν από τις σημαντικές μορφές της δημοσιογραφίας. Άνθρωπος οξύνους, δημιουργικός και δημοκρατικός άφησε το αποτύπωμά του και στον χώρο του Τύπου αλλά και στον χώρο της πολιτικής, όπου χειρίστηκε κρίσιμες υποθέσεις για τη χώρα.» .

«Ο δημοσιογραφικός και πολιτικός κόσμος αποχαιρετά σήμερα, τον Γιάννη Καψή  έναν σημαντικό και έντιμο άνθρωπο, που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στις κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του και  στους οικείους του. », δήλωσε η Ενωση Κεντρώων για την απώλεια του  Γιάννη Καψή.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή