Φύτρωσαν δάση στα σαλόνια μας

Φύτρωσαν δάση στα σαλόνια μας

Κύριε διευθυντά

Αναφορικά με το θέμα που ανέδειξε η «Καθημερινή της Κυριακής», προχθές. Με συστημένη επιστολή του υπουργείου Οικονομικών μάθαμε όλοι όσοι διαμένουμε πάνω από την οδό Δάφνης στο Π. Ψυχικό ότι τα σπίτια μας χτίστηκαν σε δασική περιοχή, το σπίτι όπου μένω το έκτισα το 1974, ο δε διπλανός μου το έχτισε ο προπάππος του το 1927. Φαντάζομαι ότι θα ακολουθήσουν κι άλλες περιοχές (Εκάλη – Φιλοθέη – Κηφισιά και λοιπές) μια που η κυβέρνηση έχει ανάγκη από χρήματα, πώς θα κάνει εκλογές χωρίς να μοιράσει χρήματα στον βασανισμένο καλοπροαίρετο ελληνικό λαό και να παρουσιαστεί ως σωτήρας του;

Για να τους διευκολύνω, προτείνω πανελλαδικά να φορολογήσει τον αέρα που αναπνέουμε, φόρο ανάλογα με τα πέλματά μας αφού πατάμε στη γη που της ανήκει, οι παχύσαρκοι να πληρώνουν παραπάνω από τους αδύνατους αφού για να είναι χοντροί θα πει ότι έχουν για να τρώνε, φόρο χρήσης των δρόμων που χρησιμοποιούμε, φόρο τουαλέτας αφού τα απόβλητα της Αττικής πάνε στην Ψυττάλεια και φόρο ηλιθιότητας (προαιρετικός) για την αποδοχή φτωχοποίησής μας.

Εχω στο μυαλό μου άλλες 5-6 προτάσεις, αλλά ας αρχίσουμε με αυτές και βλέπουμε.

Μαριος Χριστοφοριδης, Ψυχικό

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή