ΕΛΛΑΔΑ

Σώθηκαν την τελευταία στιγμή 15 επιβάτες του ΚΤΕΛ Αχαΐας

ΕΤΙΚΕΤΕΣ:

Δεκαπέντε επιβάτες ενός υπεραστικού λεωφορείου του ΚΤΕΛ Αχαΐας κατάφεραν να σωθούν την τελευταία στιγμή από το φονικό χτύπημα της κακοκαιρίας στη Μάνδρα Αττικής.

Το όχημα εγκλωβίστηκε από τα νερά και τις λάσπες στην εθνικό οδό Αθηνών-Πατρών, στο ύψος της Μάνδρας Αττικής, με την ετοιμότητα του οδηγού, αλλά και την άμεση επέμβαση των πυροσβεστών να αποδεικνύονται σωτήριες, αφού οι επιβάτες κατάφεραν να βγουν σώοι από το λεωφορείο.

Ο πρόεδρος του υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας, Ανδρέας Μανωλόπουλος, με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, περιγράφει ότι «το λεωφορείο είχε αναχωρήσει στις 7:30 από την Αθήνα με προορισμό την Πάτρα και όταν έφθασε στη διασταύρωση της Μάνδρας εγκλωβίστηκε σε έναν χείμαρρο, μαζί με άλλα αυτοκίνητα που προπορεύονταν». Αμέσως μετά, σύμφωνα με τον κ. Μανωλόπουλο, «η στάθμη του νερού άρχισε να ανεβαίνει και έφθασε στο ύψος των παραθύρων. Τότε, οι επιβάτες, με τη βοήθεια του οδηγού, έσπασαν τα τζάμια του λεωφορείου και βγήκαν από το όχημα, με τη συνδρομή των πυροσβεστών που βρίσκονταν στην περιοχή».

«Το λεωφορείο παραμένει εγκλωβισμένο μέσα σε λάσπες και χώματα και δεν ξέρουμε πότε ακριβώς θα μπορέσουμε να το πάρουμε από εκεί» προσθέτει ο ίδιος.
 

Online

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ