Ανδρουλάκης για Καμίνη: Τον τιμώ για τον αξιοπρεπή πολιτικό αγώνα που έδωσε

Ανδρουλάκης για Καμίνη: Τον τιμώ για τον αξιοπρεπή πολιτικό αγώνα που έδωσε

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε πολύ καλό κλίμα έγινε το μεσημέρι η συνάντηση του ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ και υποψήφιου για την ηγεσία του ενιαίου φορέα της προοδευτικής παράταξης, Νίκου Ανδρουλάκη με τον δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη. Η συνάντηση έγινε στο δημαρχείο της Αθήνας, στο πλαίσιο των επαφών που έχει ο κ. Ανδρουλάκης με όλους τους συνυποψήφιούς του, ενόψει του β’ γύρου των εκλογών.

Σε δηλώσεις του, κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Νίκος Ανδρουλάκης ξεκίνησε με τα δραματικά γεγονότα και τους νεκρούς από τις πλημμύρες.

«Θέλω κι εγώ να συλλυπηθώ τις οικογένειες των θυμάτων. Σήμερα είναι μια τραγική μέρα για τη δυτική Αττική κι για όλη την πατρίδα μας. Διότι είναι ένα πρωτοφανές γεγονός που δείχνει τις αδυναμίες που υπάρχουν στη χώρα μας και τις οποίες πρέπει επιτέλους να αντιμετωπίσουμε δυναμικά.

Για τις εκλογές

Αναφερόμενος στην εκλογική διαδικασία και τον β΄ γύρο των εκλογών ο κ. Ανδρουλάκης τόνισε:

«Ο δήμαρχος Αθηναίων πήρε μια γενναία απόφαση να προσθέσει στη διαδικασία ενότητας και επανίδρυσης της δημοκρατικής παράταξης. Πραγματικά τον τιμώ διότι με το πολιτικό του ήθος, με το πρόγραμμά του έδωσε έναν αγώνα πολιτικής αξιοπρέπειας. Βοήθησε πάρα πολύ σε όλη αυτή την προσπάθεια που κάνουμε. Για αυτό ζητώ κι εγώ από τους προοδευτικούς πολίτες να είναι συνοδοιπόροι μας, συνιδρυτές και με μαζική συμμετοχή και στις 19 του μηνός, την Κυριακή αυτή, να προχωρήσουμε όλοι μαζί.

Πιστεύω στην πολιτική ανανέωση. Πιστεύω στην ενότητα των θέσεων, των ιδεών, του προγράμματος κι όχι στην ενότητα για τον διαμοιρασμό των εξουσιών. Μ’ αυτά τα χαρακτηριστικά η παράταξή μας μπορεί να πρωταγωνιστήσει ξανά». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή