Διακοπή κυκλοφορίας στην έξοδο 1 της Αττικής οδού – Αποκαταστάθηκε η κίνηση στη λεωφόρο Σαλαμίνας

Διακοπή κυκλοφορίας στην έξοδο 1 της Αττικής οδού – Αποκαταστάθηκε η κίνηση στη λεωφόρο Σαλαμίνας

40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το νέο κύμα κακοκαιρίας έχει ήδη δημιουργήσει προβλήματα στο οδικό δίκτυο. Διακόπηκε, πριν από λίγη ώρα, λόγω συσσώρευσης υδάτων, η κυκλοφορία των οχημάτων στην έξοδο 1 της Αττικής οδού, στο ρεύμα προς Ελευσίνα. H κυκλοφορία στη λεωφόρο Σαλαμίνας, στη Σαλαμίνα, που είχε διακοπεί από την περιοχή Παλούκια προς το κέντρο της πόλης και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας έχει αποκατασταθεί.

Ενισχύονται οι αστυνομικές δυνάμεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων

Από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνεται ότι ενισχύονται περαιτέρω οι αστυνομικές δυνάμεις που διατίθενται σε διάφορες περιοχές της χώρας, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων εξαιτίας των ακραίων καιρικών φαινόμενων.

Στο πλαίσιο αυτό, ειδικότερα για την περιοχή της Δυτικής Αττικής, αποφασίστηκε η μερική αναδιάταξη των δυνάμεων, που έχουν διατεθεί για την εφαρμογή του σχεδιασμού των μέτρων της επετείου του εορτασμού του Πολυτεχνείου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή