Νύχτα αγωνίας για τους αγνοούμενους στη Δυτική Αττική

Νύχτα αγωνίας για τους αγνοούμενους στη Δυτική Αττική

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας άνδρας που εντοπίστηκε νεκρός σε υπόγειο οικίας στην περιοχή Γεφυράκι της Νέας Περάμου αποτελεί το 16ο θύμα από τις φονικές πλημμύρες που έπληξαν χθες τη Δυτική Αττική. 

Πλεόν, στους τέσσερις ανέρχονται οι αγνοούμενοι, καθώς, το μεσημέρι ζωντανοί εντοπίστηκαν δύο άνδρες.

Νύχτα αγωνίας για τους αγνοούμενους στη Δυτική Αττική-1

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι επιχειρήσεις της Πυροσβεστικής στη Μάνδρα και στη Νέα Πέραμο και για την άντληση υδάτων και τον καθαρισμό κτιρίων από τις λάσπες και τα άλλα φερτά υλικά, που κατέβασε η χτεσινή καταρρακτώδης βροχή

Πάντως, αργά το βράδυ, άρχισε και πάλι να βρέχει στις πληγείσες περιοχές, γεγονός που προκαλεί έντονη ανησυχία, μιας και το ενδεχόμενο νέων πλημμυρών θα αποτελέσει το τελειωτικό χτύπημα σε μια περιοχή που ακόμη προσπαθεί να συνέλθει από την πρωτοφανή θεομηνία. 

Μέχρι αργά το βράδυ κλειστά παρέμεναν αρκετά τμήματα του οδικού δικτύου στην περιοχή. 

Το απόγευμα, εν τω μεταξύ, γνωστοποιήθηκε και το πρώτο κρούσμα πλιάτσικου σε σπίτια και μαγαζιά που είχαν εγκαταληφθεί από τους ιδιοκτήτες τους, με αστυνομικούς να συλλαμβάνουν τέσσερις άνδρες Ρομά. 

Τις πληγείσες περιοχές επισκέφθηκε το απόγευμα ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος δήλωσε σοκαρισμένος από το μέγεθος της καταστροφής, κάνοντας λόγο, μεταξύ άλλων για «σπάνιο και ακραίο καιρικό φαινόμενο».

Νύχτα αγωνίας για τους αγνοούμενους στη Δυτική Αττική-2

Την ίδια ώρα, όπως έγινε γνωστό, με δημόσια δαπάνη θα τελεστούν οι κηδείες των θυμάτων, έπειτα από απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή