Πρόσωπα της Παρασκεύης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Oχι απλώς ψευδή, αλλά και συκοφαντικά» χαρακτήρισε η Μαρίνα Αμπράμοβιτς (φωτ.) τα πρόσφατα δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία εγκατέλειψε τα σχέδια δημιουργίας ενός Κέντρου Περφόρμανς χωρίς να επιστρέψει τα χρήματα στους επίδοξους δωρητές του εγχειρήματος. «Το μεγαλύτερο μέρος των χορηγιών προερχόταν από δικούς μου πόρους», υποστηρίζει σε κείμενό της με τίτλο «Η τέχνη της αλήθειας». «Συνεισέφερα πάνω από 1,1 εκατ. στο Ινστιτούτο, πέρα από το ποσό που δαπάνησα για την αγορά του κτιρίου».

(…) O Αμερικανός ράπερ Lil Peep πέθανε χθες σε ηλικία μόλις 21 ετών. Ο νεαρός μουσικός εισήχθη επειγόντως στο νοσοκομείο εξαιτίας υπερβολικής δόσης φαρμάκων και άλλων ουσιών, που ακόμη δεν έχουν διευκρινιστεί. Ο Lil Peep, ζούσε στη Νέα Υόρκη και ασχολιόταν με τη λεγόμενη «τραπ» μουσική (παρακλάδι του χιπ χοπ, που ανθεί αυτή την εποχή στην Αμερική), με τους στίχους του να αναφέρονται στην κατάθλιψη και στη χρήση ναρκωτικών. Τον Αύγουστο κυκλοφόρησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Come Over When You’re Sober (Part One)», ενώ έχει συμμετάσχει και σε εκθέσεις μόδας.

(…) Η ιδέα και μόνο μιας ενδεχόμενης συνεργασίας μεταξύ τους είναι συναρπαστική. Η Εμα Στόουν και η Τζένιφερ Λόρενς, οι δύο πιο ταλαντούχες γυναίκες ηθοποιοί της νέας γενιάς, φαίνεται πως σχεδιάζουν ένα από κοινού πρότζεκτ. Τα πάντα ωστόσο, όπως επισήμανε χαρακτηριστικά η δεύτερη, είναι ακόμη μυστικά…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή