Εναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας για παραχώρηση της Εγνατίας Οδού

Εναρξη της διαγωνιστικής διαδικασίας για παραχώρηση της Εγνατίας Οδού

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην έναρξη της διαδικασίας εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη συμμετοχή σε διεθνή δημόσιο διαγωνισμό με σκοπό την ανάθεση σύμβασης παραχώρησης υπηρεσιών για τη χρηματοδότηση, λειτουργία, συντήρηση και εκμετάλλευση του αυτοκινητοδρόμου της Εγνατίας Οδού και τριών κάθετων οδικών αξόνων της, ανακοίνωσε σήμερα το ΤΑΙΠΕΔ.

Η ανάθεση της σύμβασης παραχώρησης για την χρηματοδότηση, λειτουργία, συντήρηση και εκμετάλλευση της Εγνατίας Οδού και των τριών καθέτων οδικών αξόνων στον Προτιμητέο Επενδυτή αφορά σε χρονική περίοδο κατ’ ανώτατο όριο έως 40 έτη.

Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί σε δύο φάσεις: τη φάση προεπιλογής και τη φάση υποβολής δεσμευτικών προσφορών. Οι εκδηλώσεις ενδιαφέροντος θα πρέπει να υποβληθούν από τους ενδιαφερομένους έως τις 26 Ιανουαρίου 2018.

Οι λεπτομέρειες σχετικά με τον διαγωνισμό περιγράφονται στην πρόσκληση η οποία έχει αναρτηθεί και είναι διαθέσιμη σε κάθε ενδιαφερόμενο στον ιστότοπο του ΤΑΙΠΕΔ www.hradf.com

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή