Πάρτε στο σπίτι όποιο έργο σας αρέσει

Πάρτε στο σπίτι όποιο έργο σας αρέσει

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από χθες και για τις επόμενες ημέρες, θα μπορείτε να πηγαίνετε στη Μονή Λαζαριστών στη Θεσσαλονίκη, να παίρνετε ένα έργο τέχνης και να το πηγαίνετε στο σπίτι σας. Μπαίνοντας στην αίθουσα του Κρατικού Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης, έχετε τη δυνατότητα να διαλέξετε μεταξύ των εκθεμάτων της Ολλανδής, που ζει στο Βερολίνο, εικαστικού Μάριαν Βάινβοορντ και να συμμετέχετε και στο τριών επιπέδων εγχείρημά της, που ονομάζεται «Living room project».

Η 6η Μπιενάλε, της οποίας το κεντρικό και το παράλληλο πρόγραμμα έχουν καταλάβει πλείστα όσα σημεία της πόλης, συνεχίζεται και εμπλουτίζεται δραστικά έως τις 14 Ιανουαρίου, και την ίδια ημέρα ολοκληρώνεται και το έργο της Μάριαν Βάινβοορντ, το οποίο, μέσω αντικειμένων, περφόρμανς και φωτογραφίας, φιλοδοξεί να συμβάλει στη συζήτηση σχετικά με το ιδιωτικό και τον δημόσιο χώρο και πώς επηρεάζουν την τέχνη.

Οσο εσείς θα παίρνετε μαζί σας στο σπίτι, για έναν μήνα, τα έργα της Μάριαν Βάινβοορντ, εκείνη θα σας επισκέπτεται και θα τα φωτογραφίζει όπου έχετε επιλέξει να τα τοποθετήσετε, ταυτόχρονα με μία μικρή περφόρμανς… στον χώρο σας. Το τελικό αποτέλεσμα θα παρουσιαστεί σε μία έκδοση, όπου θα μαρτυράει τα στάδια από τον δημόσιο στον ιδιωτικό χώρο και πάλι πίσω.

​​6η Μπιενάλε Σύγχρονη Τέχνης Θεσσαλονίκης. Μονή Λαζαριστών. Εως 14/1/2018.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή