Στον… αστερισμό του Καλάθη ο ΠΑΟ

Στον… αστερισμό του Καλάθη ο ΠΑΟ

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η εκκωφαντική απόδοση του Νικ Καλάθη που ανάγκασε και τον πιο δύσπιστο επικριτή του για τις ηγετικές ικανότητές του στον Παναθηναϊκό και στην εθνική ομάδα, από τη θέση του πλέι μέικερ, δεν προκάλεσε ουδεμία εντύπωση στον ίδιο. «Επαιζα πάνω και από τον μέσο όρο των συνολικών εμφανίσεών μου, αλλά ποτέ δεν είχα να αποδείξω κάτι περισσότερο από το ότι πάντα δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Σημασία έχει ότι ο Παναθηναϊκός έχει πέντε νίκες στην Ευρωλίγκα και έδειξε σε δύο εκτός παιχνίδια ότι έχει όλες τις προϋποθέσεις για να νικά. Κάθε ήττα χρειάζεται την ανάλογη διαχείρισή της, όπως και κάθε νίκη» είπε ο Νικ Καλάθης μετά τον αγώνα με την Εφές στην Κωνσταντινούπολη.

• Xωρίς τον Αντριου Γκάντλοκ θα αντιμετωπίσει η Αρμάνι Μιλάνου τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, καθώς ο Αμερικανός παίκτης τραυματίστηκε στον τετρακέφαλο του γονάτου του και αναμένεται να απουσιάσει για δύο μήνες.

• Το σημερινό πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στην Α1 κατηγορία: Ρέθυμνο – ΠΑΟΚ (16.15), ΑΕΚ – Πανιώνιος (17.00), Αρης – Φάρος (18.30), Τρίκαλα – Προμηθέας (18.30) και Κόροιβος – Λαύριο (18.30).

• Ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών επιβλήθηκε από τον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ στον Πανιώνιο για επεισόδια μικρής έντασης των οργανωμένων οπαδών με την αστυνομία, κατά την αποχώρησή τους, μετά τον εντός έδρας αγώνα με τον ΠΑΟ. Οι «κυανέρυθροι» προσέφυγαν στο ΑΣΕΑΔ, αλλά ορίστηκε δικάσιμος πέντε ημέρες μετά τον επόμενο εντός έδρας αγώνα τους με την Κύμη (2/12) και δεν πρόκειται να την υποστηρίξουν. «Αν κάποιοι αποφάσισαν να μας πολεμήσουν, να το πράξουν ευθέως και όχι υπογείως. Δεν θα τους απαντήσω μόνο εγώ, αλλά όλοι εμείς στον Πανιώνιο» αναφέρει σε προσωπική δήλωσή του, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ, Σταύρος Αλευρογιάννης.

• Σε πένθος βυθίστηκε το ιταλικό μπάσκετ και όχι μόνο στο άκουσμα της είδησης του ξαφνικού θανάτου του 49χρονου Τζιανλούκα Ματιόλι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή