Ποδόσφαιρο: Τριήμερο… καυτό

Ποδόσφαιρο: Τριήμερο… καυτό

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μία αγωνιστική, αυτή η ενδεκάτη, που ζητάει απαντήσεις. Πέραν του αθηναϊκού ντέρμπι Παναθηναϊκού – ΑΕΚ, υπάρχουν άλλα δύο παιχνίδια που μπορούν να επιφέρουν ανακατατάξεις στην κορυφή της φετινής βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός σήμερα θέλει να αποδείξει πως το… ξέσπασμα επί του Πλατανιά δεν ήταν παρένθεση στα αποτυχημένα αποτελέσματα και στη δυστοκία του. Απέναντί του ο Λεβαδειακός, μια σκληροτράχηλη ομάδα, που δέχεται πολύ δύσκολα γκολ.

Αύριο ακολουθεί το μεγάλο παιχνίδι της Λεωφόρου. Ο ταλαιπωρημένος από τα συσσωρευμένα οικονομικά προβλήματα Παναθηναϊκός υποδέχεται την ΑΕΚ, με τις απουσίες βασικών παικτών της. Ο γηπεδούχος αναζητεί τη νίκη και για τους βαθμούς ώστε να μη χάσει την επαφή του με την κορυφή, αλλά και για την ψυχολογική στήριξη οπαδών και ποδοσφαιριστών. Η φιλοξενούμενη θέλει να αποδείξει πως μπορεί να αντέξει το… ύψος χωρίς να ζαλιστεί. Είναι η πρώτη της δοκιμασία σε ντέρμπι μακριά από το Ολυμπιακό Στάδιο.

Τη Δευτέρα υπάρχει στην Τούμπα το τρίτο σπουδαίο ματς. Το ερώτημα είναι αν ο πρωτοπόρος Ατρόμητος, έπειτα από τα «διπλά» σε Καραϊσκάκη και ΟΑΚΑ, θα πετύχει και τρίτο στη δύσκολη αυτή έδρα. Από την πλευρά του ο ΠΑΟΚ, γνωρίζοντας και το αποτέλεσμα του ντέρμπι, θα έχει το μέγα κίνητρο, αν έχει χάσει βαθμούς η ΑΕΚ, να βρεθεί μόνος ή συγκάτοικος μαζί της στην κορυφή της βαθμολογίας. Κάτι, που αν το πετύχει, θα του δώσει τεράστια ώθηση για τη συνέχεια.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή