Εκκληση για βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής από τη μητρόπολη Μεσσηνίας

Εκκληση για βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής από τη μητρόπολη Μεσσηνίας

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Έκκληση για βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Δυτικής Αττικής απευθύνει η μητρόπολη Μεσσηνίας, η οποία, σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε «συμπάσχουσα μετά του υπό της πλημμύρας πληγέντος ποιμνίου της Ιεράς Μητροπόλεως Μεγάρων και Σαλαμίνος, ενημερώνει το χριστεπώνυμο πλήρωμα της Εκκλησίας της Μεσσηνίας ότι από της 20ής μέχρι και της 27ης Νοεμβρίου θα πραγματοποιήσει συλλογή ειδών προς ανακούφιση των πληγέντων». Τα είδη τα οποία συλλέγονται είναι κουβέρτες, ρούχα όλων των ειδών, ξηρά τροφή και κονσέρβες, τρόφιμα μακράς διαρκείας και είδη προσωπικής υγιεινής, εμφιαλωμένο νερό.

Μάλιστα, εκφράζει θερμή παράκληση, «επειδή όλα τα παραπάνω θα διανεμηθούν στους πληγέντες αδελφούς μας, οι οποίοι είχαν όλοι αξιοπρεπή νοικοκυριά, οι κουβέρτες και τα ρούχα να είναι αρίστης καταστάσεως και τα είδη τροφίμων να μην έχουν ήδη λήξει ή να μη λήγουν σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα».

Η συλλογή των ειδών αυτών θα γίνεται τις παραπάνω ημέρες, 9 το πρωί έως 2 το μεσημέρι, στο 'Ασυλο Ανιάτων, Λακωνικής 333.

Όσοι επιθυμούν να προσφέρουν χρήματα, παρακαλούνται όπως τα καταθέσουν στον Τραπεζικό Λογαριασμό του Γενικού Φιλοπτώχου Ταμείου της Μητροπόλεως Μεσσηνίας με την ένδειξη «Υπέρ πλημμυροπαθών Δυτικής Αττικής», (Αρ. Λογαριασμού Alpha Bank – IBAN: GR 75 0140 5000 5000 0200 2019 633 )

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή