Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. τη μετακίνηση ανδρών της ΟΠΚΕ από τη Μάνδρα στο σπίτι του πρωθυπουργού

Διαψεύδει η ΕΛ.ΑΣ. τη μετακίνηση ανδρών της ΟΠΚΕ από τη Μάνδρα στο σπίτι του πρωθυπουργού

1' 21" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ομάδα πρόληψης και καταστολής εγκλήματος μετακινήθηκε από την περιοχή της Μάνδρας, όπου είχε διατεθεί ως ενισχυτική δύναμη, στο σπίτι του πρωθυπουργού, διαψεύδει με ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ.

Διευκρινίζει παράλληλα ότι μία από τις ομάδες αυτές μετακινήθηκε για έκτακτο υπηρεσιακό λόγο και για μικρό χρονικό διάστημα στο Νέο Κόσμο, ενώ δίνει και στοιχεία για τον αριθμό των αστυνομικών που έχουν διατεθεί στην περιοχή Μάνδρας-Νέας Περάμου.

Είχαν προηγηθεί οι δηλώσεις της δημάρχου Μάνδρας κ. Ιωάννας Κριεκούκη στον ΣΚΑΪ ότι «δέκα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ δηλώθηκαν χθες το βράδυ ότι θα ήταν στην Μάνδρα για να κάνουν περιπολίες για πλιάτσικο και φύλαγαν το σπίτι του πρωθυπουργού».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα δημοσιεύματα και αναφορές σε Μ.Μ.Ε. για μετακίνηση και διάθεση ομάδας Ο.Π.Κ.Ε., το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, από την περιοχή της Μάνδρας, όπου είχε διατεθεί ως ενισχυτική δύναμη, στην οικία του κ. Πρωθυπουργού.

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου είχαν διατεθεί στην περιοχή της Μάνδρας-Νέας Περάμου 297 αστυνομικοί με 3 Ο.Π.Κ.Ε., 96 περιπολικά και 6 ομάδες ΔΙ.ΑΣ. Μια από τις Ο.Π.Κ.Ε. μετακινήθηκε προσωρινά, για έκτακτο υπηρεσιακό λόγο και για μικρό χρονικό διάστημα, στην περιοχή του Νέου Κόσμου.

Συνολικά από 16 Νοεμβρίου μέχρι και σήμερα 19 Νοεμβρίου έχουν διατεθεί στην περιοχή Μάνδρας-Νέας Περάμου 1.172 αστυνομικοί, που κατανέμονται ως ακολούθως :

-Την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου, 286 αστυνομικοί με 6 Ο.Π.Κ.Ε., 73 περιπολικά και 3 ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

-Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου, 328 αστυνομικοί με 6 Ο.Π.Κ.Ε., 100 περιπολικά και 3 ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

-Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, 297 αστυνομικοί με 3 Ο.Π.Κ.Ε., 96 περιπολικά και 6 ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

-Σήμερα Κυριακή 19 Νοεμβρίου, διατίθενται συνολικά 261 αστυνομικοί με 6 Ο.Π.Κ.Ε., 70 περιπολικά και 6 ομάδες ΔΙ.ΑΣ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή