Χιονίζει στην Πάρνηθα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα της περασμένης εβδομάδας έκανε την εμφάνισή της η ξαφνική πτώση της θερμοκρασίας. Μάλιστα, οι πρώτες νιφάδες χιονιού άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους και στο λεκανοπέδιο, καθώς εδώ και λίγη ώρα χιονίζει στην Πάρνηθα.

Οι κάμερες που αποτυπώνουν live εικόνα από το καταφύγιο «Μπάφι» στην Πάρνηθα, δείχνουν ένα τοπίο που σιγά σιγά ντύνεται στα λευκά. Σημειώνεται ότι οι κάμερες βρίσκονται σε υψόμετρο 1.161μ και βλέπουν ΝΑ του Ν.Αττικής και στο βάθος διακρίνονται το Όρος Πεντέλης και το Όρος του Υμηττού καθώς και η κορυφή Όρνιο της Πάρνηθας με υψόμετρο 1.350μ.

Φωτογραφία: bafi.gr

Με βάση τις τελευταίες προβλέψεις, στο νομό Αττικής θα έφτανε σήμερα ψυχρή αέρια μάζα από τα βόρεια. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σημαντική πτώση και θα κυμανθεί στο κέντρο των Αθηνών στους 13 βαθμούς Κελσίου. Το βράδυ η θερμοκρασία αναμένεται να πέσει στους 7 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι θα ενισχυθούν στα 5 με 7 μποφόρ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή