Συμβουλές μόδας από την Victoria Beckham με μόνο $2 (video)

Συμβουλές μόδας από την Victoria Beckham με μόνο $2 (video)

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Πως θα σας φαινόταν αν καθώς κάνατε την βόλτα σας στο κεντρικό πάρκο της πόλης, να εμφανιζόταν μπροστά σας η Victoria Beckham μοιράζοντας συμβουλές μόδας για $2;

Αυτό έπαθαν όσοι βρέθηκαν στο Central Park της Νέας Υόρκης. Η διάσημη περσόνα της μόδας έλαβε μέρος στο παιχνίδι του Vanity Fair, ''Derek Blasberg Does Stuff With A Friend'', και εμφανίστηκε live μέσω Skype στο iPad, το οποίο ο παρουσιαστής είχε τοποθετήσει σε ένα ξύλινο δίσκο, τον οποίο κουβαλούσε στον λαιμό του ενώ περιφερόταν στο πάρκο.

Η Victoria απαντούσε στις ερωτήσεις των περαστικών και χάρισε έξυπνα style tips, ενώ στο τέλος τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν τα πρόσφερε στην οργάνωση UNAids στην οποία είναι και πρέσβειρα. 

Συμβουλές μόδας από την Victoria Beckham με μόνο $2 (video)-1

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που απάντησε, η Victoria Beckham, που τα τελευταία χρόνια δηλώνει λάτρης των παντελονιών- συμβούλευσε μια άγνωστη κοπέλα πως να φορέσει το κιλότ παντελόνι της χειμώνα-καλοκαίρι -συγκεκριμένα της είπε να το συνδυάσει με ένα άνετο ζευγάρι φλατ για το καλοκαίρι, ενώ για τον χειμώνα με ένα ζευγάρι ψηλές μπότες μέχρι το γόνατο για να τις φοράει μέσα από το παντελόνι της-, ενώ αποκάλυψε και το νούμερο ένα κομμάτι που θεωρεί απαραίτητο για τον Χειμώνα, που δεν είναι άλλο από ένα καλό παλτό.

Δείτε το video.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή