To νέο Citroen C3 Aircross μαγνήτισε τα βλέμματα στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017

To νέο Citroen C3 Aircross μαγνήτισε τα βλέμματα στην ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2017

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με την έντονη προσωπικότητα και τον χαρακτήρα του, το νέο Citroen C3 Aircross, το νέο SUV ήταν αναμφίβολα ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια στη φετινή έκθεση αυτοκινήτου “Αυτοκίνηση Fysikon 2017”. 

Το νέο Citroen C3 Aircross κάνει τη διαφορά με το φρέσκο του ύφος και το δυναμικό του χαρακτήρα. Με 85 χρωματικούς συνδυασμούς, το C3 Aircross αποτελεί την πιο ενδιαφέρουσα πρόταση στην κατηγορία που γνωρίζει ιδιαίτερη άνθηση σε όλη την Ευρώπη. Η ευρύχωρη καμπίνα του, προσφέρει λύσεις για όλες τις ανάγκες, δίνοντας τη δυνατότητα εξατομίκευσης, τόσο με τους χρωματισμούς σε πολλά σημεία της, όσο και με τη διαμόρφωση των χώρων ανάλογα με τις εκάστοτε απαιτήσεις. 

Όλη η γκάμα του νέου Citroen C3 Aircross με τους αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης και diesel που ξεχωρίζουν για την οικονομία τους. Με κυβισμό 1,2 λίτρα και τρεις εκδόσεις απόδοσης 82, 110 και 130 ίππους Turbo, βραβευμένους κινητήρες για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ο βενζινοκινητήρας PureTech καλύπτει ένα ευρύ φάσμα απαιτήσεων, τόσο για οικονομία, όσο και για επιδόσεις. Η diesel επιλογή, είναι το σύνολο των 1,6 λίτρων BlueHDi σε δύο εκδόσεις απόδοσης, 100 και 120 ίππων. Με τη γκάμα αυτή των κινητήρων, το Citroen C3 Aircross μπορεί και προσφέρει λύσεις σε όλους όσοι θέλουν να μετακινούνται με ιδιαίτερη άνεση, ασφάλεια και οικονομία!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή