Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

Η πολιτιστική ατζέντα της Τρίτης

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

• Πρεμιέρα  για την παράσταση «Προς Ελευσίνα» του Παύλου Μάτεσι, σε σκηνοθεσία της Ηλέκτρας Ελληνικιώτη. Μια συμπαραγωγή με τη «Lead-in». Στο Θέατρο Τέχνης Καρόλου Κουν (Φρυνίχου 14), στις 9.15 μ.μ.

• Το Μορφωτικό Ιδρυμα Εθνικής Τραπέζης παρουσιάζει το βιβλίο του Δημητρού Ε. Ψαρρού, με τίτλο «Το Αϊβαλί και η Μικρασιατική Αιολίδα», στο Ιωνικό Κέντρο (Λυσίου 11). Στις 7 μ.μ.

• Παρουσίαση του περιοδικού «Φρέαρ», στο βιβλιοπωλείο Booktalks (Αρτέμιδος 47 και Αγίου Αλεξάνδρου 58). Στη συζήτηση συμμετέχουν οι: Γιάννης Β. Κωβαίος, Ούρσουλα Φωσκόλου, Δημήτρης Αγγελής. Στις 6.30 μ.μ.

• Η έκθεση ζωγραφικής της Ιωάννας Φωτάκη «Τα παιδιά των άλλων» παρουσιάζεται για πρώτη φορά στον χώρο των «Εικαστικών Αναζητήσεων» (Σπευσίππου 21). Στις 7.30 μ.μ.

• Υποδοχή του ακαδημαϊκού Χαράλαμπου Μουτσόπολου, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Αυτοάνοσα νοσήματα: επιστημονικό ταξίδι 45 ετών». Η προσφώνηση θα γίνει από τον Λουκά Παπαδήμο, ενώ ο Χαράλαμπος Ρούσσος θα παρουσιάσει το επιστημονικό του έργο. Στην Ακαδημία Αθηνών (Πανεπιστημίου 28), στις 7 μ.μ.

• Η θεατρική παράσταση «Κwaidan» παίζεται στο Deree – Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος (Γραβιάς 6). Στις 8 μ.μ.

• Η Εφορεία Αρχαιοτήτων Κυκλάδων παρουσιάζει την περιοδική έκθεση «Vanity – Ιστορίες κοσμημάτων από τις Κυκλάδες». Στη Ρωμαϊκή Αγορά/ Φετιχιέ Τζαμί (Πολυγνώτου 3 και Πάνος και Πελοπίδα). Στις 6.45 μ.μ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή